Sminkek szájra

Rimmel Oh My Gloss Szájfény

4.1
Hozzáadva 2022.03.24.
6,5 ml

Színt, valamint teljes 6 órára káprázatos fényt ad az ajkaknak. A könnyű textúra remekül rátapad az ajkakra és biztosítja a komfortérzetet.

9 árnyalatban kapható

2024.11.19. 20:48

Nagyon jó kis szájfény. Igazából semmi extra, de szép színekben elérhető, viszonylag nagy a választék, jól hidratál, szép a fénye, ha nem eszek-iszok, akkor egész sokáig kibírja. Nekem a 330-as SNOG árnyalat van meg, ami a tubusban egy picit sötétebb rózsaszínnek, mályvaszerűnek tűnik, de felvíve nem sötét egyáltalán, teljesen természetes a színe, tökéletes hétköznapi viselet.

2024.09.17. 10:41

Ajándékba kaptam Snog árnyalatban, ami nekem tökéletes az ajkaimon, a legjobb szájfényem. Konkrétan az egyetlen ajakra való termék ami segíts a sebessé fújt/teljesen cserepesre száradt számon, ajakbalzsam nem hozza így rendben az ajkaim, mint ez a termék :D

Utoljára szerkesztve: 2024.04.30. 13:07 - 2024.04.30. 13:05

Nude szájfényt kerestem, ennek a Rosie Posie névre keresztelt árnyalatát választottam. Elég tartós szájfényhez képest, szép a színe is, természetes. Kicsit ragacsos, de hát szájfény. Azt persze nem láttam, hogy csípős, először elég kellemetlen élmény volt használni, de kezdek hozzászokni. Az illata erőteljesen szegfűszeges, aki nem szereti a mézeskalácsot, inkább ne ezt válassza. Egy kicsit talán nagyobbnak is láttatja a szájat, bár ez lehet, hogy inkább egy érzés. Nem biztos, hogy újravenném, ami főleg az ára miatt van, de elhasználom.

2024.02.13. 02:39

Első igazi szájfényem ez volt, ennek egy gyönyörű barackos színe, amivel úgy éreztem magam mint Regina George :D A múltkor újra vettem, sajnos rossz ötlet volt. Olyan eszméletlen büdös, szúrós szagú volt, hogy azonnal továbbadtam rajta. Felkentem de kb 3 perc után töröltem le, mert annyira bántott a szaga.

2024.01.11. 20:38

Nekem ez a kedvenc szájfényem ,nagyon régóta használom ,több színt kipróbáltam és mindegyik szép volt.Érdekes,nekem egyáltalán nem ragacsos , azért is tértem mindig vissza hozzá.Az ,hogy nem tartós szerintem nem gond ,amiket eddig próbáltam azok sem voltak azok .Szóval én nagyon meg vagyok elégedve vele,kellemes viselni,jól hidratál és szép.

2023.05.16. 17:28

Nagyon szépek a színek, de nekem túl ragacsos ez a szájfény. Biztosan nem fogom újra venni ha elfogy.