Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
siss
Hajvilágosító spray citrus kivonattal és olajjal.
Fokozatosan, negyed árnyalatonként világosítja a matt, fakó vagy lelapult szőke és középbarna hajat.
2017.12.16. 12:27
Azon kívül, hogy szarrá szárította a hajam, nem történt semmi változás. :(
2016.10.04. 20:29
Imádtam, de mintha már nem gyártanák. Szépen, látványosan, mégis kíméletesen világosít, szőkít. Valóban ad egy kis aranyos fényt a hajnak, de számomra ez inkább pozitív. Nagyon megszerettem, de sajnos újabban sehol sem találom.
2016.08.16. 10:44
Nem kíméli a hajat, az tény, de nem is ígér ilyet. Sötétbarna, már majdnem fekete színű hajamba szerettem volna egy kis ombre hatást csempészni. 3 dobozzal használtam el, az alsó részek már aranyszőkék, nagyon szép lett! Eleinte hajlamos a haj a sárgulásra, így jópár hétig csúnyácska volt, kellett a 3 doboz, hogy elérje a megfelelő színt. Amit vártam tőle azt megkaptam.
2016.08.11. 17:31
Megszegtem vele mindent amit lehetett. Festett kozep- sotetbarna hajamra kezdtem fujni. Most egyseges vilagos karamell. Nemreg sikerult 419ft-ert venni DM-ben mint kifuto termeket. Meg ezt elhasznalom es johet ra egy szep fustot hamvas arnyalat. Kicsit szarit de a Kallos pakolasaival együtt nincs vele gond.
2016.07.05. 00:31
Áh..Egyedül az illatára tudok pozitívat írni sajnos.Ami viszont nagyon nagyon zavart,hogy bár ugyanez termékcsalád hajpakolása HAMVASÍT, a sampon hogy adhat meleg,sárgás,arany fényt a hajnak ?Akinek kifejezetten ez a célja,mert mondjuk természetes,vagy mézszőke annak jó lehet. Az én hamvas sötétszőke a hajamnak nagyon durva arany fényt adott,a pápa is megirigyelné .. elég hülyén nézett ki.Amúgy meg semmi extra ,drága és szárít .1000ftért vettem leakciózva,de ennyit sem ért.Az eredeti ára indokolatlanul magas,mert ezért cserébe semmit nem nyújt. Ennél jóval olcsóbb-és sokkal jobb termékek vannak világos hajra .
2016.06.05. 09:30
Keveset világosított és sokat rontott a hajam szerkezetén, sokkal szárazabb. Egyszer használtam, de félek újra próbálni. A fejbőrömet is csípte a használat közben, kicsit meg is marta. Én vizes hajra vittem fel, kicsit rajta tartottam, majd rendesen hajat mostam, nem tudom milyen lett volna, ha beleszárítom, gyanítom szörnyű. Utána eléggé hullott a hajam, töredezéses hajhullást figyeltem meg. Összességében a negatív oldal erősebb a termék kapcsán, a hajam színét szerencsére nem rontotta el, gondolatnyival valóban világosabb lett.