Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Díjnyertes, kombinált antioxidáns C-vitamin szérum, amely bizonyítottan fokozott védelmet nyújt a környezeti és légköri hatások bőr öregítő hatása ellen. Úgy tervezték, hogy megfeleljen az optimális C-vitamin felszívódásához és hatékonysághoz elengedhetetlen Dukeparamétereknek. Ez a szinergikus formula semlegesíti a külső agresszorok mint pl UV-sugarak, szennyezés, és infravörös-A sugárzás okozta szabad gyökök káros hatásait. Segít továbbá csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, miközben javítja a bőr feszességét is.
2024.09.21. 11:33
Nekem nem volt szerencsém, ezzel a szérummal. Rajta volt a bakancslistámon, ezért vettem belőle egy 15 ml-es kiszerelést. Mégiscsak az "első", "a legtöbb tudományos kutatást maga mögött tudó", és "a legeredményesebbnek" mondott. Jól tettem, hogy csak 15 ml-t vettem. Két problémám adódott vele. Az egyik kevésbé súlyos az állagával, túl olajos, ragacsos és fényes lett az amúgy is zsíros bőröm tőle. Tehát, egyáltalán nem ajánlanám zsíros bőrre. Nekem még éjszakára is soknak tűnt. Értem én hogy az olajokban stabilabb a C-vitamin, de akkor is...A másik probléma, hogy felgyújtotta az arcomat: bevörösödtem, felhevült az arcom és ahogy az ilyenkor nálam lenni szokott, a pórusaim óriásira nyíltak. A fiam lefekvéskor megölel, puszit ad, s ezt jegyezte meg: "Neked lángol a fejed!". Azt hiszem nem kell kommentár...Ilyen hatást csak egy másik C-vitaminos szérum, a Shiseido Yuzu-C-je tudott elérni az arcomon. Mindkettő nagyon hatásos lehet, a mélyére hatol a bőrnek...Nagyon sajnálom, mert ez az a termék, amihez a tekintélye miatt a legtöbb reményt fűztem. Különben a receptnek számos verziója van, jelenleg a Goldfaden MD ferulsavas C-vitaminját használom, szép eredményekkel, és a Paula's Choice-t is ki akarom próbálni (bár azt látom, hogy bevörösödés ott is sokaknál volt).
Utoljára szerkesztve: 2024.09.15. 10:16 - 2023.11.28. 08:15
Ez a márka és kifejezetten ez a szérumuk egy nagyon jó példa arra, hogy mennyi múlik egy jó formulázáson és mennyire más tud lenni egy ilyen termék, mint egy egyébként ugyanolyan hatóanyagtartalmú low budget(ebb) darab. Már több üveggel elhasználtam belőle, bár shame on me, a virsliszaga miatt hajlamos vagyok elbliccelgetni a használatát meg sokszor el is felejtem, mert a hűtőben csücsültetem, szóval újabban ha hozzájutok, kapásból oda szoktam adni a felét barátnőknek, mert egy fél üveggel használok csak el biztonsággal a lejárati idő előtt. Nagyon kevés, csak pár csepp kell belőle, és nagyon szép egységes, üde, selymes fényű bőrt ad. Az egyik leglátványosabban és leggyorsabban ható termék a rutinomban és hálistennek a bőrömet sem irritálta vagy csípte soha. Ami furcsa benne, hogy már kibontáskor sem vízszínű, viszont láttam róla az egyik dermatológusnál egy videót (https://t.ly/ocONU), ami szerint elvileg besárgulva is majdnem ugyanolyan hatékony, mint frissen bontva, alig veszít az antioxidáns hatásából és a csomagolásán is 12 hónap van írva, mint felbontás utáni élettartam, de mint már említettem, hűtőben is tartom, biztos ami biztos.
2022.06.05. 06:13
Több antioxidáns és C-vitamin szérumot használtam már, így rá is sor került, jelenleg az első üveg felénél tartok, de már a 2. bontatlan figyel a polcomon. Hogy miért? Mert hiszek a márkában és amióta C-vitamin szérumot használok a bőröm sokkal ragyogóbb. Tudom, hogy ez a termék önmagában még kevés, de kiegészítve a rutinomat nekem hozza az 5 csillagot. Előnye, hogy elegendő 2- 3 naponta használni!
2015.08.20. 14:45
Maga a szérum 5 csillag. Reggel felkenem, kicsit várok, majd jön a szokásos kenceficézés és smink. Ami negatívum- méregdrága- interneten rendelhető - én az epresektől vettem - és mikor kézhez kaptam, több esetben "besárgult". Ahhoz pedig drága mulatság. Annyira bevált reggeli szérumként, hogy továbbra is hasonló hatású szérumot használok.
2015.01.22. 20:19
Kicsit meg voltam zavarodva ezzel a lötyivel, mivel előtte az AOX 10-et használtam, amit reggel használtam és úgy nagyon jó volt, a Ce Ferulic-ot is reggel kezdtem el, és nem volt jó, mivel ez zsírosabb vagy nem is tudom, hogy írjam körbe, így fénylett az arcom mint a diszkógömb, és a hidratáló stb felkenése után is csillogtam, nehezebben szívódtak fel a krémjeim, így átraktam az esti rutinba, na és így már egészen más a helyzet:-) Este a lemosás után először ezzel kezdek, várok egy kicsit, és utána a többi esti kencémet rakom fel, és reggel látom a hatást.
Utoljára szerkesztve: 2013.10.14. 19:08 - 2013.10.13. 17:12
Fantasztikus érzés használni,az eredmény azonnal érzékelhető. Már nem használom ugyan ,de nagyon ki van éhezve a bőröm a C vitaminra.