Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
UnVraiAnge
Dermatológiailag tesztelt gazdag, éjszakai arckrém, mely gyengéden hidratálja a legérzékenyebb bőrt is.
Alkohol-, színezék-, illat- és tartósítószer-mentes.
2017.11.27. 11:15
Éjszakára használom, arc mosás után, nekem jól hidratál, illetve lehúzza reggelre a pirosságot az orcámról. Illetve egyéb gyulladt dolgokat is megnyugtat. Szeretem, bár nem biztos hogy újra veszem ha elfogy. Még keresem az igazi éjszakai hidratálót.
2017.02.02. 11:04
Számomra kicsit csalódás ez a krém... Egy pár hete használom és az elején tetszett is a hatása, épp eléggé hidratált estére, a tégelyben nincs illata, viszont a bőrömön valami furcsa műanyag illata van, de hamar elillan. Igazából elnéztem neki ezt a kis kellemetlenséget, mert tényleg úgy tűnt, hogy működik. De mostanra valahogy már nem hidratál eléggé és egyre jobban idegesít a szaga is mikor a bőrömre kerül... Nem hiszem hogy újra veszem.
2016.05.13. 19:14
Tetszik, hogy csupa zöld összetevőket tartalmaz. Emiatt szerettem volna csak ezt használni éjszakára, de sajnos ahhoz nem hidratál eléggé, pár nap után picit sprőd lesz tőle a bőröm, így váltogatnom kell más éjszakai krémekkel. A detox-hatás miatt megtartom, de csak négy csillag.
Utoljára szerkesztve: 2016.02.19. 21:10 - 2016.02.19. 21:09
Inkább nappali krémnek használtam, mint éjszakainak, szerintem annak jobb volt, éjszakára gyengus, bár ez télen volt.
2016.01.10. 19:25
Jól hidratál, nem zsírosít, kellemes az illata. Ajándékna kaptam, nem tudom adnék-e ennyit érte.
2015.08.17. 10:15
Kombinált bőrömre ajánlotta az eladó. Semmi extrát nem érzek tőle, jól hidratál, pattanást nem okoz, de szerintem ugyanezt ennél olcsóbb krém is tudja...