Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier Göndörítő Krém

4.2
Hozzáadva 2014.03.10.by

Rekissima

Kihangsúlyozza a göndör haj textúráját. Tartást ad és szabályos, tincses hullámokat formáz. Esszenciális olajfélék kombinációja védi a hajat a káros hőhatás és a környezeti károsodás ellen, ápoló hatása ragyogó fényt és rugalmas tartást biztosít a göndör fürtöknek.

Utoljára szerkesztve: 2024.07.08. 22:38 - 2024.07.08. 22:36

Tág pórusok

Nem olyan rég kezdtem el használni, és azonnal az egyik nagy kedvencem lett. Ez az egyetlen termék, amivel a loknik napokkal később is szépek. Ananászcopfba kötve simán kibírja az alvást is. Reggel csak kiengedem, és olyan, mint mosás után volt. Néhány nap után max vízzel felnyomkodva simán frissíthető is. Más nem is kell hozzá. Szerintem a Lush Curl Power mellett ez is állandó termék lesz a fürdőszobámban. Imádom. Nagyon kevés kell belőle. Kb egy nyomásnyi. Ha túl sok termék kerül a hajra, akkor nagyon kemény lesz.

2023.12.21. 01:19

Pirosság (rozacea)

Göndör hajamra elég sok minden habot és kencét kipróbáltam, de ez vált be a legjobban. Vállig erő hajam van, nekem 1 pumpányi bőven elég és nem nehezíti el, tartása megmarad.

2022.10.17. 12:18

Vízhiány

Abszolút kedvenc termékem volt még a CGM előtt, azaz 2019 májusától nem használtam, de ez volt a kevés non-CGM termékek egyike, amit nem dobtam ki. Tegnap úgy döntöttem, újra próbálom, mert miért ne. Jujj de jó lett a hajam! Én szinte csöpögő hajra vittem fel a leave-in (Hask curl cream, DM-ből) után, másfél pumpányit, szépen belenyomkodtam, hogy a hajamban lévő vízzel jól eloszlassam, majd kb 15 perc törcsi plop után megszárítottam. Még mindig nagyon jól működik, nagyon kellemesen puha a hajam tőle (a CGM hab vagy zselétől inkább száraz/keménykés szokott lenni), zéró frizz, jó tartás, szépen formázott hullámok. Kiengedett hajjal aludtam, kicsit lazultak a hullámok, de még mindig puha, nem száraz, szállós, és egyáltalán nem frizzy a hajam, ami őszintén egy csoda, így nekem ez most nagyon bejött - ettől függetlenül nem tudom, elkezdem e újra használni.

2022.03.11. 10:15

Pigmentfoltok

Hát..első használatra túl sokat vittem fel belőle és úgy nézett ki a hajam mint aki 3 hete nem mosta meg.Másodjára sokkal jobb lett, nagyon szépen megtartotta a hullámokat, ajánlom, viszont tényleg alig kell kinyomni belőle. 4 csillag, mert nehéz eloszlatni és ragacsos. Meg kell tanulni használni

2021.12.16. 19:59

Pattanások (acne)

Jó véleményeket olvastam, ezért vettem meg. Gondoltam próba, szerencse. Hát inkább csak próba volt. Vastagszálú, hullámos hajam van, de ettől nem lettek szép hullámaim. Leginkább nem csinált semmit.

2021.05.10. 19:56

Régebben a kedvencem volt, szépen kiemelte a göndör, vastagszálú hajam, de az utóbbi időben valahogy nem működik rajtam, elnehezíti, zsírosítja a hajam, hiába használok keveset. Nincs jobb ötletem, tehát valószínűleg újraveszem ismét.