Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Patikák, online

Uriage Bariésun Illatmentes Arckrém SPF50+

3.9
Hozzáadva 2023.01.02.by

Glória Kedves

• 50+ faktoros illatmentes arckrém illatanyagokra érzékeny bőrre.
  • Oktokrilén-, paraben- és illatanyagmentes, hipoallergén.
  • Rendkívül erős UVB, UVA és KÉK FÉNY elleni védelem.
  • Könnyű, illatmentes, hidratáló textúra, a bőrön láthatatlan, nem ragad.
  • Érzékeny bőrre is.
  • Vízálló.
  • Nem irritálja a szemet. Uriage termálvízzel ápolja a bőrt.
  • Aquaspongin tartalma védi a sejteket és a bőrt a dehidratációtól.
  • Formulája tiszteletben tartja a korall ökoszisztémát és a planktonokat.
Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.07.02. 21:00

Nekem kényelmes, nem csillog tőle a fejem mint egy diszkógömb, és még véd is. Valóban hagy egy enyhe fehéres réteget maga után, de részemről rendben van.

2024.02.11. 06:57

Szörnyű. Darabokban málik le mindegy mit használok alá/feléNekem a szememet is irritálja valamiért Részemről pénzkidobás az egesz

2023.09.05. 08:42

Ekcémás, érzékeny, nagyon fehér bőrűként nagy szeretettel ajánlom ezt a terméket. Évek óta használom, süthet bármilyen intenzitással a nap, nem fog meg, ugyanolyan marad a színem télen-nyáron, napfolt sincs rajtam. A kukacosodás elkerülésére az a bevált módszerem, hogy a második felkenés előtt az előzőleg felkentet papírzsepivel le kell törölni, mert az első felkenés teljesen jól beszívódik, nem kukacosodik és jól kenhető. A nap folyamán történő utánkenések már nem így működnek, ezért célszerű letörölni az előző rétegből. Szerintem nincs mégegy ennyire jól védő termék. Sminkelni még nem próbáltam rá, nem biztos, hogy működne, de a tökéletesnél is jobban teszi a dolgát.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.25. 19:36 - 2023.05.25. 19:34

Eddig ez a legjobb fényvédő amit valaha is használtam pláne SPF50+ kategóriában. Ez áll a legközelebb nálam a tökéletes fényvédőhöz, bár ez sem tökéletes azért teljesen. Próbáltam már ezelőtt LRP fényvédőket, de azok túl zsírosak, és alkoholosak. Ez sem tökéletes, mert ha valaki nem jól dolgozza el a bőrén, akkor hajlamos kukacosodni, de erre jó, ha kicsit még a szérumok felé hidratálok, és arra viszem rá a fényvédőt, óvatosan, területekként eldolgozva, és felviszem az elvi mennyiséget, és így nem kukacosodik és nem hagy fehér réteget sem. Nálam nem hagy fehér réteget, és nem tocsog az arcom a zsírosságtól sem, pár perc után le mattul, csak este fényesedik ki az arcom egy kicsit. Még az illatosított verziója sem bántotta a bőröm, pedig az én bőröm nem bírja az illatanyagokat, bár legközelebb az illatmentest fogom megvásárolni.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.27. 13:37 - 2023.05.21. 07:16

Upd. Véletlenül félrenéztem és sikerült az illatosat megvenni. Nekem mintha az könnyebben kenhetőbb és kevésbé fehéret hagyó lenne. Kissé nedves, de nem vizes kézzel azt nagyon könnyű eldolgozni. Úgy veszem észre hogy az illatanyaga sem bánt. Kb fél tubussal használtam el.Retinolozok és hámlasztok ezért télen-nyáron magas faktorszámú fényvédőt használok.Az arcom alapból zsíros, de ezek a kezelések eléggé szárítják.Eddig azt kell mondjam jól vizsgázott. Eddig nem égtem meg, pedig sokat vagyok a napon. Remélem nyáron is jól fog vizsgázni.Az állaga szerintem teljesen jó, kenhető.Viszonylag jól felszívódik, de ha nincs rendesen eldolgozva, akkor fehér csíkokat hagyhat. Arról nem tudok nyilatkozni hogy teljes arcon mennyire hagy fehér nyomokat. Eléggé Hófehérke bőröm van, minden színezett cucc túl sötét nekem, szóval CC krém helyett nekem pont jó.A hidratáló hatása nekem pont jó, nappalra nem használok mellé mást csak estére kell így hidratálni.A Revoxos szalicil után próbáltam teljes száradás után azzal nem veszett össze eddig. Majd most fogom a c vitaminos szérumával tesztelni.Az ára kissé húzós, de nyáron,Joy és Glamour napkor szokott a cég a második termék 50%os kedvezményt hirdetni, amihez kupon sem kell, olyankor éri meg spajzolni.

2023.05.17. 13:07

nekem jól felszívódott, kivéve ha túltoltam a mennyiséget :D akciósan megérte. kombinált, csillogós bőröm van.