Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Uriage
Csúcsteljesítményű fényvédelem gyermekek érzékeny bőrére 1 éves kortól. Arcra és testre. Erősen vízálló, homokozásálló. 0% Octocrylene, 0% Paraben, 0% illat.
A BARIÉSUN az Uriage fényvédő termékcsaládja, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy garantálja a maximális biztonságot és kiváló toleranciát a legérzékenyebb bőrtípusok számára is. A fotostabil, széles spektrumú UVA / UVB szűrőrendszerrel, EU ajánlást meghaladó ultra UVA védelemmel rendelkező termékek különlegesen, két szinten védik a sejteket:
Utoljára szerkesztve: 2017.05.09. 08:17 - 2017.05.09. 08:07
Az itteni vélemények, az ár és az összetevők alapján választottam ezt. Netről meg tudtam rendelni 4723 Ftért és még napszemüveget is adtak mellé. A kezemre használom egyelőre, de arcra is ezt tervezem majd használni hidratáló krém fölé, ha elfogy a PC fényvédős hidratálóm, mert próbálom olcsóbban kihozni az arcápolási rutinom. Kézen szuper érzés felkenve, selymesnek érzem a kezem utána. Egyelőre szuper a pumpás adagoló, remélem nem fog nekem is bedögleni ahogy valakinek lentebb. Egy csillagot azért vonok le, mert az itt szereplő összetevők mellett az enyémben még BHT is van, ez nem szimpi.Ha arcra is elkezdem használni, jövök update-tel.
Utoljára szerkesztve: 2017.06.06. 17:58 - 2016.08.29. 09:15
Ugyanakkor vettem mint a gyerek tejet tőlük. Ez is elszámolható az egészségpénztár felé. Ugyanaz a véleményem és a problémám mint a másikkal. De ha már a két gyerekeknek valóból kell választani, akkor a másik. Ennek ugyanis rogton bedoglott a szórófeje.És meglehetősen kényelmetlen volt innentol a használata. Ezért a csomagolás miatt levonok egy pontot.
2016.08.15. 10:14
Tavaly nyáron próbáltam ki, ismerős ajánlotta. Az egész család fehérbőrű és nagyon könnyen leég, ezért évek óta 50 faktoros gyerek naptejet használunk mindannyian. 1 hetes, 40 fokos tengerparti nyaraláson bizonyított, idén újravettem és most sem csalódtam. Kifogástalan az állaga, könnyű kenni, nem hagy ragacsos fehér réteget, prímán beszívódik és hidratál. Jövőre is ugyanezt fogom venni!
2016.07.06. 08:36
jól véd, nagy mennyiség, nem irritál, nem illatos, jól kenhető és nem extrém fehér. van egy kicsi ragadós érzés utána. testre szerintem szuper. arcra is jó, de találni jobbat. nem szaporít pattanásokat, nem szárít, bár hajlamos kiemelni a száraz részeket, az aláhidratálástól meg az én krémeimmel együtt kukacosodik, és elég fényes. a pumpája viszont eddig mindig tönkrement a doboz felénél.
Utoljára szerkesztve: 2016.08.13. 19:44 - 2016.06.28. 11:07
Hófehérke vagyok, így a fényvédő kérdése nálam mindig fontos ügy. Ezt a fényvédőt terveztem idén testre használni. Ez egy gyerekeknek szánt, magas faktorszámú naptej, gondoltam, hogy ezzel baj nem érhet. A hétvégét egy fesztiválon töltöttem, és elkövettem a hibát, hogy nem előre kentem be magam. Ahogy kiszálltam a kocsiból, már be is locsoltam vele magam, nem spóroltam vele, estére mégis grillcsirke lettem :( Tudom, ez az én hibám is, de úgy érzem, hogy ilyen magas védelemnél azért ennyire nem éghettem volna meg :( Egyelőre 4 csillag, majd letesztelem úgyis, hogy előre kenem be magam vele, és ha akkor is ropogósra sülök, akkor megfosztom a csillagaitól...Na akkor egy update: mivel az előző nagy égésnél úgy éreztem, hogy én is vétettem, így a bizalmam szinte töretlen volt és ezt vittem a Balcsira magammal, magamnak és a gyereknek is. Szerencsére napsütéses időnk volt, így volt alkalmam élesben is bevetni. Most már kényszeresen figyeltem arra, hogy már eleve úgy menjünk a strandra, hogy be vagyunk kenve. Én alig alig voltam direkt napfényben, tényleg sokat voltam árnyékban, és kb. 30 percet voltam a vízben labdázni. Ennek ellenére lett színem, ha nem is paprika vörös, de azért bőven látszott a fürdőruha helye. Én egy 50-es naptejtől azt várom, hogy egyáltalán semmi színem ne legyen tőle (tudom, vannak ezek a bronz naptejek, amik mellett biztonságosan lehet barnulni, de ez nem az). Ennek örömére szeplős lett a vállam, juhééé. Az arcomra szerencsére nem ezt használtam. A gyereknek szép színe lett, nem égett meg, de az ő bőre sokkal jobb, mint az enyém, de a termék faktorszáma számomra igencsak megkérdőjelezhető ezek után. A naptejet többször is utánkentem, de még így se volt tökéletes.. Sajnálom, nekem ez így csak 2 csillag már.. :(
Utoljára szerkesztve: 2016.04.17. 10:18 - 2016.03.05. 17:08
mikor vettem épp nem volt kedvem rendelni, inkább egy könnyen és gyorsan elérhetőt szerettem volna. Végül erre esett a választásom, mert 1 összetevő hijján ugyanaz van benne mint a márka illatmentes arcravaló fényvédőjében, viszont ez sokkal gazdaságosabb. Az első - szerintem kb - 10 percben megmarad fehérsége a bőrömön, de aztán ebből a szempontból tökéletesen beszívódik. Már ha jól kente el az ember lánya... párszor észrevettem napközben hogy az orrnyergemnél és a szemöldökömnél volt egy kis fehér csík :/ (a szemkörnyékem igyekszem kihagyni, mert úgy tudom ott az érzékenyt bőrt könnyen irritálhatja a kémiai fényvédő, és inkább nem kockáztatok)A csillogás/fényesség viszont nem múlik el maradéktalanul később se, viszont szerintem nem zavaró mértékű. És ha épp nem totál vízhiányos a bőröm akkor hidratálókrém se kell alá. Kíváncsi leszek, hogy a melegebb időben mennyire fogok csillogni vele.Viszont egy kis negatívum: nem tudom mitől, de nekem 1 hónap után behalt a spriccnije :'( így nehezebb használni, de ezért nem vonok le pontot.Update: amikor azt mondtam, hogy nem múlik el maradéktalanul a csillogás az a homlokomra vonatkozott, az utána is fénylett kb egyből, de hát nekem kb csak ott szokott fényleni a bőröm, meg nem volt zavaró mértékű. Most viszont már mindenhol fénylett a bőröm, és hiába vártam nem akart elmúlni, és csak úgy ült a börömön a krém :/ Minden egyes telefonálás után fényvédős lett a telefonom. Mondjuk ezt kezdetektől tapasztaltam, de nem ilyen szinten. Nem tudom, hogy mi történt vele, mert hát a meleg se igazán jött még meg, a bőröm se váltott még át igazán zsírosra.Egyébként kb 3,5 hónapja használom, és kicsivel több mint a harmada fogyott csak el, többnyire napi egyszer használva.Az instant zsírosbödön-effektus miatt, meg hogy folyton összekeni a telefonom levonok 2 csillagot, és biztos nem veszem újra.