Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Uriage Bariesun Kid Gyerek Tej SPF50+

2.5
Hozzáadva 2022.04.11.by

zsofi.km

Rendkívül erős UVB, UVA és KÉK FÉNY elleni védelem gyermekek érzékeny bőrére. Könnyű, illatmentes, hidratáló textúra, a bőrön láthatatlan, nem ragad. Arcra/testre, érzékeny bőrre is. Vízálló, homokozásálló. Szabadalmaztatott, csúcsteljesítményű, tudományosan összeállított, maximálisan fotostabil, széles spektrumú, organikus szűrő komplexének, sejtvédő antioxidáns vitamin tartalmának, szabadalmaztatott kromoszómavédő Spirulina kivonatának és az Uriage termálvíz bizonyított DNS-védő hatásának köszönhetően kiemelkedő védelmet nyújt az UVB és a bőrbe mélyebbre hatoló UVA sugárzással szemben, védi a bőr természetes védekező mechanizmusait, védi a sejteket az UV sugárzás provokálta oxidatív stressztől, egyedülálló módon csökkenti az UV sugárzás és a kék fény okozta sejtkárosodásokat és segít megelőzni a napsugárzás okozta korai bőröregedést. Aquaspongin tartalma védi a sejteket és a bőrt a dehidratációtól.

Formulája tiszteletben tartja a korall ökoszisztémát és a planktonokat.

2023.04.21. 22:10

Én meglepve olvasom az itteni véleményeket, két éve találtam rá erre a naptejre, és azóta ez a mindennapi naptej az arcomra. Én nem tapasztaltam, hogy fehér maradna utána a bőröm, és nagyon jól hidratál is. Mindenkinek ajánlani szoktam.

2022.09.16. 15:48

Mindent tud, amit ígér, egy kivételével, hogy láthatatlan. Sajnos fehér nyomot hagy a bőrön és a tárgyakon is. A kedvenc fényvédőm volt az elődje, nagyon ritkán okozott csak szemirritációt. Az új verziónál ezt sikerült kiküszöbölni, viszont iszonyatosan fehér, ráadásul nap közben összeáll fehér ragacsokká.

Utoljára szerkesztve: 2022.08.19. 06:27 - 2022.08.19. 06:26

Na hát én is belefutottam... Gyanútlanul leemeltem a patika polcáról ezt a kis vackot, gondolván biztos csak új dizájnt kapott, de a belső értékei nem változtak. Na itt mondjuk lehetett volna annyi eszem, hogy fellépek gyorsan a krémmániára és olvasgatok kicsit a vélemények között... De hát jó pap is holtig tanul. Tehát eljött velem ez az akármi, ami nem csak hogy olyan fehér réteget hagy, hogy Casper megirigyelné (pedig hozzáteszem, alapjáraton baromi világos a bőröm), de a hajtövekhez, szemöldökbe, arcon lévő pihékbe úgy beleül, hogy esküszöm úgy nézek ki tőle, mint akinek korpásodik még az arca is. Emellett nehéz, zsíros érzetű, ami csak jó pár óra és egy jó adag púder után hagy alább. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy úgy pereg le, mint a fene. Próbáltam már, száraz arcra, nedves arcra, szérum után, hidratálóval, hát ennek esküszöm semmi nem tetszik maga alatt. Szóval oltári nagy csalódás nekem az elődjéhez képest. Az nem volt fehér, nem pergett, és nagyon könnyed is volt. Én értem, hogy kikerültek belőle dolgok, amik nem voltak környezetbarátak, illetve vegánok, és emiatt az újraformulázást is megértem, de még mindig sajnálom az 5000 Ft-omat amit elvertem erre a vacakra.

2022.07.22. 13:22

Ez nem arra való, hogy arcra kenjük vagy sminkeljünk rá. Ez arra való, hogy jó vastagon bekenjük vele a gyerek testét (az arcára mást használok, mert tényleg nagyon vastag), aztán nem ég le a napon. Erre tökéletesen bevált, a 8 hónapos kisfiam egyszer sem égett le vele a strandon. Teljesen rendben van, én meg felnőtteknek valót használok.

Utoljára szerkesztve: 2022.07.19. 09:06 - 2022.07.19. 07:29

Még a régit rendeltem valamikor áprilisban, sajnos már ezt küldték.Ritka rossz. Azon kívül, hogy fehér réteget hagy, istentelenül kukacosodik is, teljesen olyan, mint a Sundance ultra sensitive fluidja, még a szaga is ugyanaz, nem a klasszikus naptejillat. Az állaga amúgy rendben lenne, nem nehéz, nem ragad meg nem végtelenül olajos, de a kukacosodás nálam főbenjáró bűn, nem tudok elmenni felette, mert ellehetetleníti az újrakenést, hacsak nem szedem le minden alkalommal a már felkent réteget... Arról nem is beszélve, hogy szemöldöknél és hajvonalnál lehetetlen szépen eldolgozni, mintha korpás lennék. Undorító.Kidobnám legszívesebben.

2022.07.13. 19:09

Próbálkozok vele egy ideje, de nem tudtam megszeretni. Másik fajtát rendeltem, de valamiért ezt küldték. Fehér réteget hagy az arcon, nem szívódik be rendesen. Inkább akkor használom, ha itthon vagyok, vagy strandra.