Na hát én is belefutottam... Gyanútlanul leemeltem a patika polcáról ezt a kis vackot, gondolván biztos csak új dizájnt kapott, de a belső értékei nem változtak. Na itt mondjuk lehetett volna annyi eszem, hogy fellépek gyorsan a krémmániára és olvasgatok kicsit a vélemények között... De hát jó pap is holtig tanul. Tehát eljött velem ez az akármi, ami nem csak hogy olyan fehér réteget hagy, hogy Casper megirigyelné (pedig hozzáteszem, alapjáraton baromi világos a bőröm), de a hajtövekhez, szemöldökbe, arcon lévő pihékbe úgy beleül, hogy esküszöm úgy nézek ki tőle, mint akinek korpásodik még az arca is. Emellett nehéz, zsíros érzetű, ami csak jó pár óra és egy jó adag púder után hagy alább. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy úgy pereg le, mint a fene. Próbáltam már, száraz arcra, nedves arcra, szérum után, hidratálóval, hát ennek esküszöm semmi nem tetszik maga alatt. Szóval oltári nagy csalódás nekem az elődjéhez képest. Az nem volt fehér, nem pergett, és nagyon könnyed is volt. Én értem, hogy kikerültek belőle dolgok, amik nem voltak környezetbarátak, illetve vegánok, és emiatt az újraformulázást is megértem, de még mindig sajnálom az 5000 Ft-omat amit elvertem erre a vacakra.