Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Patikák, online

Uriage Hyséac 3-Regul Krém

3.7
Hozzáadva 2021.08.31.by

Irisz120

Az Uriage Hyséac termékcsaládját bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.  A magas hatékonyság, az exkluzív összetevők és az Uriage termálvíz együttes hatásával a mitesszerek, pattanások, bőrhibák és azok visszatérése ellen. Hatékonysága vizsgálatokkal igazolt. Használatával a bőr megszabadul a mitesszerektől, bőrhibáktól, és tisztává, mattá, textúrája finomabbá válik.

Innováció három Uriage szabadalom átfogó hatásával:

• AHA komplex tartalma kíméletes mikrohámlasztó hatású, mélyen kitisztítja az eltömődött pórusokat, megelőzi a pórusok ismételt eltömődését, a mitesszerek kialakulását.
  • TLR2-Regul hatóanyaga gátolja a gyulladt pattanások kialakulását.
  • Az MPA-Regul szabadalommal az első termék, mely a Mikrobiofilm szabályozásával egyensúlyba hozza a bőrflórát, csökkenti a pattanásokat okozó P.acnes tapadását és túlszaporodását.
  • Pirocton Olamin tartalma megtisztítja a bőrt a P. Acnes baktériumtól.
  • Édesgyökér kivonat tartalma csökkenti a pattanások, mitesszerek kialakulásának fontos okát a fokozott faggyúképződést.
  • Mattító hatása megszünteti a zsíros bőr csillogását.
  • Kitűnően tolerált, tartósítószer- és színezékmentes. Hipoallergén.
  • Utolsó generációs textúra: könnyű állag, gyors felszívódás, matt, nem olajos felületet.
Vásárold meg külső partnereinktől.

2023.02.28. 16:04

Jelenleg ezt a krémet használom a miteszereim miatt. Eddig nem igazan vettem észre változást. Felkenéskor egy picit csip, viszont gyorsan elmulik. Várom a rovabbi hatását.

2023.02.08. 18:54

2 hónapja használom és azóta nem is szárad a bőröm és el is múltak a miteszerek az arcomon😁

2022.11.09. 11:19

A teljes Hyséac családot használom, zsíros a bőröm, elmúltam 40, de tele mindig tele vannak a pórusaim, figyelnem kell a tisztításra is. Én úgy érzem, hogy beváltak a termékek, legkedvencebb a színezett krém a sorozatból.

2022.06.17. 18:17

szeretem, segit a pattanasaim kezelésen, már van meg hova fejlődni lehetne benne fényvédő, annak nagyon orulnek

2022.01.30. 20:42

Az előző véleményeket elolvasva nagyon szkeptikusan álltam hozzá a krémhez, de mégis megvettem, mert gyógyszerész is ajánlotta nekem, és a gyógyszertári krémek közül ez a termék a legolcsóbb a kategóriájában. Közel 1 hónap használat után egyértelmű javulást látok az arcomon. Simábbá tette a bőröm textúráját, picit jobban hámlok tőle, de nem zavar, mert ezáltal a gyulladt pattanásaim is gyorsabban gyógyulnak. Magam sem hittem volna, hogy egy krém képes látszólag összehúzni a pórusaimat, de ez megtette, bámulatos! Az illatát szeretem, de amikor felkenem, túl tömény, legalább egy órát még érződik az arcomon. A legnagyobb negatívuma, hogy nem igazán mattít. Egyébként is kifejezetten zsíros tipusú a bőröm, használata után kb. 3 órával rettenetesen fénylik tőle a homlokom, de az arcom más tájai is mérsékelten. A frissebb hegeken picit csíp, de gyorsan elmúlik az érzés. Néha észleltem pici kipirosodást miatta, de az is pillanatok alatt eltűnt. Összeségében én egy igazán jó terméknek tartom, sok éve tart a pattanásos korszakom, és nagyon boldog vagyok, hogy találtam egy relatíve jó árú és hatásos krémet a problémámra. :)

2021.04.21. 13:13

Sajnos nem vált be, pedig rengeteg Uriage kencét használok. Vannak napok, amikor csúnyább a bőröm, és akkor szerettem volna egy jó megoldást. Akárhányszor próbáltam használni, sajnos mindig csípte az arcomat és nagyon kellemetlen volt, és a pattanásokat sem mulasztotta el. Számomra csalódás.