Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Patikák, online

Uriage Hyséac K18 Krém

4.1
Hozzáadva 2023.02.13.by

jveronic

Aktív krém mitesszeres, zsíros, eltömődött pórusokkal rendelkező, problémás bőr kíméletes kezelésére és napi ápolására. Összetett hatásával a probléma okait és a tünetek kialakulását egyaránt gátolja. Kíméletes mikrohámlasztó hatású, mélyen kitisztítja a pórusokat anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

Antimikrobális hatásával megtisztítja a bőrt a gyulladt pattanásokat okozó P. Acnes baktériumtól. Csökkenti a fokozott faggyúképződést. Hidratálja, ápolja a bőrt és mattító hatású.

Tartósítószer- és színezékmentes, hipoallergén.

2020.11.14. 07:02

Jó a krém de csak éjszakára tudom használni mert nem szívja be a bőröm és nagyon fénylik. Nem lett se több se kevesebb pattanás az arcomon mióta használom. Nem rossz de nem is csodaszer. Nem fogom újra venni.

2020.11.12. 06:13

Kettő hete használom ezt a krémet mitesszeres, tág pórusú bőrömre (korábban a 3-as számút használtam ugyanebből, de az nem vált be). Éjszakára kenem fel. A krém tömény, nem szívódik be, reggel is ott ül az orromon. Sokkal szebb az arcbőröm, a pórusaim szemmel láthatóan összehúzódtak, a mitesszereim (alapos kozmetikai tisztítás után kezdtem használni a krémet) kb 70%-a jött csak eddig vissza (korábban a tisztítástól számított 2. héten már mind ott volt -.- ). Gondolom, hogy hosszabb idő alatt fejti ki igazán a hatását, így egy 3 hónapos időszakra rendezkedtem be. Kíváncsian várom, hogy a bőröm megszokja e, vagy továbbra is hatásos marad. Eddigi tapasztalat alapján 4 csillagot adok neki (-1, mert nem szívódik be, tocsog az arcom reggel).

2020.11.10. 13:18

A tegnapi nap folyamán kértem kettő mintát belőle. Úgy voltam vele, ha beválik, Joy napokon az 50%-os kuponnal pénteken megveszem majd magamnak. Az egyiket még aznap föl kentem az arcomra, a másikat meg ma akartam, de nem! Mint minden gyógyszertári krém, így a LRP és természetesen ez is előhozta az allergiámat! Egész éjszaka könnyeztek a szemeim és folyt tőle az orrom. Sajnálatos módon még most is kínoz! Arról nem is beszélve hogy kibaszott zsíros a krém texturája, főleg nekem olajos bőrűként! Szóval nem! Nem veszem meg! Talán édesanyámat kellene meglepnem egy anti aging krémmel!

2020.11.07. 00:34

Egyik eddigi legjobb hidratálo amit használtam, zsiros tág porosu mitesszeres böröm van, ebbe a krémbe keverem a szérumot amit használok és nagyon jó.Csak ajánlani tudom megéri a nem túl olcsó árát kb ezt csinált a legnagyobb változást a börömön mint a szar drogériás krémek vagy bioderma krémje.

2020.10.11. 15:02

nekem zsiros, pattanásos az arcom. Nagyon jó a krém. Sokkal szebb a bőröm, arcom. Olyan mint nyáron mikor a nap helyrehozza a bőröm. Esténként használom. Szeretem. Nem kell belőle sokat kenni. Nem nagy a krém, de szerintem sokáig kitart.

2020.10.08. 08:40

Nagyon szeretem, egy éjszaka alatt lehúzza a pattanásokat, sokkal könnyebben gyógyul, ha be van kenve, még a legnagyobb seb is.