Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Kicsi77
Az Yves Rocher kutatói a védő hatású árnika kivonatot a simító hatású rózsa kivonattal ötvözték a hidratált és puha kezekért, és ragyogó, ápolt körmökért.
2024.02.12. 13:50
Sajnos ezzel a krémmel is úgy jártam, mint a többivel az Yves Rocher választékából. Sajnos nem tudom annyira vékonyan kenni, hogy a bőröm be tudja szívni. Folyamatosan ragacsosságot érzek, nem komfortos számomra.
2023.03.19. 07:48
Most használom a harmadikat, először ajándékba kaptam, utána újravettem. Nekem nem büdös, bírom az illatát, de a családomnak erről nem ez a véleménye. Kicsit zsírosabb eleinte, de ez nem annyira zavaró, jól beszívódik, a hidratálása átlagos. Aki rendszeresen ápolja a kezét is nincs nagyon igénybevett, kiszáradt bőre, annak jó lehet. Azt, hogy a körmökre milyen hatással van nem tudom, mert a géllakk alatt ez nem érvényesül. Összességében jó kis krém, nekem bejött, de az illata valóban megosztó.
2023.01.01. 20:55
Nem vált be,nem hozza azt amit egy kézkrémnek kellene. Nehezen szívódik be,rettenetesen büdös. Sosem fog elfogyni ...
2022.02.05. 01:36
Szerintem ez a kézkrém az átlagostól is gyengébben hidratál. Egyáltalán nem vagyok vele megelégedve. Igazán nem extrém szárazak a kezeim, de téli időszakban a hatása számomra szinte a nullával egyenlő. Egyetlen pozitívuma, hogy viszonylag gyorsan beszívódik, de beszívódást követően szinte ugyanolyan száraz a kézbőröm, mint volt a használat előtt, és mégcsak nem is nyugtatja a bőrömet. Ár/érték arányban sem jön be. Jóval olcsóbban is lehet már hidratálóbb kézkrémeket találni. Biztosan nem fogom újra megvásárolni.
2021.11.29. 15:12
Kellemes illatú és textúrájú krém. Gyorsan beszívódik. Az ára miatt nem teljes az elégedettségem.
2021.11.18. 08:31
Még a barátnőmtől kaptam ajándékba. Jó használni, gyorsan beszívódik, kellemes az illata. Korrekt krém