Sminkek arcra

4.1
Hozzáadva 2022.03.24.by

UnVraiAnge

2,5 ml
  • világosítja, kisimítja és tökéletessé teszi a problémás helyeket
  • élénkké, kipihentté és üdévé teszi az arcbőrt
  • finomítja a sötét helyek láthatóságát és beragyogja azokat
  • csökkenti a finom ráncok észrevehetőségét
  • rétegezhető
  • hialuronsavat és E-vitamint tartalmaz
  • utazáshoz is ideális, kompakt kiszerelés

7 árnyalatban kapható

13 200 Ft-tól

2025.03.07. 15:33

Az egyik legjobb smiktermék, amit valaha használtam, a kis fedése nekem elegendő, az arcom több területére is használom, nagyon szép hatást eredményez, nekem nem túl csillogó, a mini ráncokba nem ül bele, de amivel teljesen meggyőzött, az az, hogy a mostanában különösen érzékeny, ekcémás, irritációra és viszketésre hajlamos bőrömet egyáltalán nem bántotta. :) Ajándékba kaptam, de ha elfogy, simán el tudom képzelni, hogy a magas ára ellenére magamnak is megvegyem majd.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.07. 15:29 - 2024.03.17. 13:54

Jöttem áradozni :) Ugyan kicsit későn találtam rá, de jobb később, mint soha. 2-es árnyalatban használom és imádom! Nem ül bele a ráncokba, tökéletesen terül, szépen lehet vele dolgozni és csodát művel a szem alatti területemmel. A fedése csekély így én elsősorban világosításra használom az arcomon, de hát végtére is ez nem egy korrektor! A reggeli rutinomban 1-2 kattintásnyi festéket használok, így elég sokáig kitart. Az első darabomat már újra vásároltam és valószínűleg megint újra fogom. Igaz, ami igaz, nehezen lehet elmenni az ára mellett. Szettben vagy akcióban viszont megéri beszerezni! Én már nem tudnék megválni tőle ;)

2024.02.11. 09:30

Az egyik legszuperebb korrektor szem alá, amit valaha használtam! Csodásan összesimul a bőrrel, korrigálja a sötét karikákat és az apróbb ráncokat.

Utoljára szerkesztve: 2023.09.28. 20:14 - 2023.09.28. 20:13

Egy középkorú ex-topmodell videójában láttam meg, és kíváncsi lettem, mert említette, hogy minden modell ezt használta a szeme alá a karikák elkendőzésére anno... Hát nekem nem vált be. A karikákat nem tünteti el, a bőrhibákat is alig fedi. És random jön, vagy éppen nem jön a tollból a korrektor,ha megnyomom a végét, azaz nem adagolható rendesen.Az ára meg 10 ezer felett...Oltári csalódás, pénzkidobás.

2023.07.03. 07:06

Sajnos kevés, nem fed és nem is tartós. Csomagolása miatt + 1 csillag, mert praktikus.

2023.06.27. 09:01

Annó sos szükségem volt egy korrektorra és valahogy ezzel a termékkel végeztem a Douglasban a kasszánál. Aranyos ez a tollas, kattogtatós desing, tényleg sokáig kitart de az én sötét karikáimra egyszerűen kevés. Egyébként nem rossz a fedése és valamit tényleg világosít az ember szeme alatt, de nálam nem maradós.

Piactér

Több mutatása