Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
glau17
Hidratáló ajakápoló balzsam kókuszillattal - az ápolt, egzotikus illatú ajkakért.
2019.08.07. 16:38
Hiperszuper cuki a csomagolása, nagyon finom kókusz illata van és remekül hidratálja a száraz ajkaimat.
2018.12.04. 07:24
Ajándékba kaptam, magamtól nem vettem volna meg, mert a csomagolás nem higiénikus, a hosszú körmöm miatt pedig nem is praktikus - ehhez pedig borzasztóan túl van árazva. Szeretem a DM-et, a sajátmárkás termékeit, de ez az üzletpolitika gusztustalan. Csak azért szándékosan túlárazni valamit, mert cuki... Értem, hogy a koreai termékeket akarják koppintani, de ott az ár és az érték arányban vannak. Maga a termék nem rossz. Hozza a DM saját márkás minőséget, a világot azonban nem váltja meg. A termékre 4 csillagot adnék, a végleges értékelésem a DM filozófiájának szól.
2018.11.10. 09:29
Hát mikor megláttam, el nem tudtam gondolni mi ez. Annyira nem szimpi a csomagolás, talán tinilányokra gondoltak mikor megalkották, nem is èrtem. Mint ajakápoló, azèrt ettől jóval jobb termèkek is vannak. Haszontalan.
2018.11.02. 13:29
A csomagolása nagyon aranyos, az illata is rendben van, viszont nem hidratál túl jól ezért csak 3*
2018.10.08. 12:13
Csak a csomagolása jó, már amikor megvettem is tisztában voltam vele hogy ki fogom szedni belőle a kencét és csak a pandát használom tovább. A termék benne ragacsos, nem érzem hogy ápol. Kókusz illata van, de nekem nem tetszik, mű, és elég édes is.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.