Sminkek szemre

4.2
Hozzáadva 2018.10.04.by

lovecreams

0,3 g

Krémes, lágy textúrájú ceruza szemekre és ajkakra. A formula hosszan tart, és dermatológiailag ill. szemészetileg jóváhagyott.

14 árnyalatban kapható

2022.09.03. 18:00

Szuper ceruza, rúzs alá kiváló. Egy evős-ivós partyban lejön, egyébként tart szépen. Szeretem, mert kemény, ezért pontosan lehet vele rajzolni.

Utoljára szerkesztve: 2020.10.23. 13:36 - 2020.10.23. 13:35

A 140 SIGH! nyári bronzos-arany smink készítéséhez gondoltam, hogy jó lehet és nem is tévedtem. A felvitele kicsit nehezebb, mert nem annyira krémes a ceruza, de ha már felkerült, akkor stabilan fent is marad az ajkakon. Szemre az előzőek miatt még nem próbáltam ki.Jó, hogy egyáltalán nem szárít. Van egy kis narancsos-aranyos fénye, azaz egy különleges árnyalat, amit akár egész évben is használhatunk. A tartósságával sincs gondom.

2020.03.31. 10:12

Nekem a menta, a barack, barna és a vöröses árnyalat van meg, kár, hogy a feketét nem néztem meg közelebbről, ha tudom, hogy duokróm biztos rámartam volna, a sellős spirál nekem is megvan :) A barackosat szoktam ajakceruzának használni, minden szín alá tökéletes a vöröset pedig a vörös rúzsaimhoz. A többit szemre rakom fel, egész jók szerintem. Nem kenődnek, de azért pár óra után eltűnik, vagyis leolvad? Nem is tudom mi a jó szó rá. Akciósan vettem őket, ha kapható lenne még egy köt ilyen áron, szerintem vennék belőle, de gondolom már nem sok jelentősége van a véleményemnek :D

2018.10.05. 09:41

hát én a 080 SHAKE! nevű pirosat vettem meg... szemre :D az árnyalat tökéletes, sokkal jobban áll, mint a sigma rouge, sőt, szerintem felapplikálni is könnyebb. rejtett, zsíros szemhéj átka, hogy a szín felnyomódik a mélyítőbe, ez a jelenség ezzel is előfordul (ha nem egy cut crease sminkről van szó, csak le kell púderezni a mélyítőt és akkor oké), és a szemdörzsölést sem bírja, viszont ha az ember békén hagyja, nem fakul meg úgy kb. 10 órán át. tbh, a nyx faux blacks oxblood árnyalata jobban teljesít, de az nem egy trú piros, míg ez igen :) szóval, nekem ez csodaszer. és az ára sem magas. nekem 5 csillag, de azért majd egyszer kipróbálom szájra is.p.s.: vigyázzatok a ferde végével, konkrétan a ceruza bele ott kilóg, befogja a világosabb színű neszeszereket. én egy csepp viaszt olvasztottam a végére, hogy ne kenődjön vagy ne romoljon meg, de le is lehet körömlakkozni. hülye egy design...

2018.09.28. 10:42

Nagyon megtetszett ez a termékcsalád, de ahogy elnézegettem a DMben, végül csak 2 ceruzát és a sellős szempillaspirált hoztam haza. A 110 UPS! tökéletes nude barackos szájszín (nekem legalábbis, világos bőrre), a 070 Flip! pedig gyönyörű fekete alapon türkiz duochrome szín, amit szerintem a Mermaid Mascarához álmodtak meg, mert ugyanazok a szépséges türkiz pigmentek vannak mindkettőben és ennek fényében gyönyörűek is együtt! Színre nagyon tetszenek, tartósság viszont elég so-so, ami ugye a szemceruza esetében nem a legszerencsésebb, bár én amúgy is füstösítve terveztem viselni, annak meg nem árt egy kis csúszka. Nálam 2-3 csillagot érnek, de főleg a szájceruza miatt, de azért előre szólok, hogy ne ezekkel a ceruzákkal akarjatok majd perfect winged eyelinert húzni, mert nem lesz jó vége :D