Sminkek szemre

183 Days by Trend It Up In A Tube Volume Vízálló Szempillaspirál

1.6
Hozzáadva 2018.10.01.by

lovecreams

Vízálló szempillaspirál körömvirág kivonattal. Mosódás,-és vízálló.

2019.12.09. 13:28

Az elején nagyon tetszett. Szépen elválasztotta pilláim. De egy hét után a termék csődött mondott. Nem tudom ajánlani senkinek.

2019.11.08. 06:43

Leárazva féláron vettem, annyit megért de többet nem. Ez a csomagolás tetszett meg gondoltam majd a legkisebb festékmennyiséget is ki tudom facsarni belőle, hát iszonyatosan nem praktikus... szinte már majdnem szétszakadt, nagyon nehezen tudom néha letekerni pedig direkt nem tekerem rá erősen, így viszont hamar kiszárad....

2019.10.19. 18:36

Semmi extra. Akciósan vettem,így annyira nem fáj. Csak kiszínezi a pillákat, de nem dúsít, nem hosszabbít.

2019.08.19. 06:08

Hát az igazat megvallva ez semmit sem csinál, de azt legalább rosszul. Nem látszik miután felkenem, nem lesznek szebbek a pillák. Aki olyan hatásra vágyik, hogy semmi változás nem érzékelhető, na annak tökéletes lehet. Cserébe alig lehet lemosni, micellás vizes tisztítás után is reggel bármelyik panda megirigyelhetett volna.

2019.03.07. 12:05

Csomós lesz a szempillám tőle, nagyon ragadós a festék, használat közben nem praktikus ez a fajta kefe (ilyen sűrű festékhez főleg). Számomra ez a kezdeti lelkesedéssel szemben egy nem, ettől függetlenül másnak még kényelmes lehet. Ettől függetlenül valóban vízálló és mélyfekete színű, amit ígér azt teljesíti, és különleges a csomagolása.