Sminkek arcra

183 Days by Trend It Up Make-Up Dab On Stick

Hozzáadva 2018.10.04.by

lovecreams

6 g

Matt finishű, krémesből púderessé váló formula. Könnyű használat, egyenletes felvitel.

6 árnyalatban kapható

1999 Ft-tól

2019.12.25. 20:28

Korrektornak használom arckrém és alapozás után, szem alatti karikákra, erre nekem bevált. Erősen rá kell púderezni hogy fixáljuk és "ne csússzon el" idővel, mert amilyen masszív fedése van, annyira mobilis is, én önmagában, alapozót helyettesítőként nem tudnám használni. Erre a helyi, sötét karikákat elfedő világosításra kiváló, csak jó helyre kell a sminkrutinban elhelyezni. (Higiénia fronton is csak így tudom elképzelni, egyenesen a bőrömre ezzel a nem mosható, szivacsos felülettel nem vinném fel.) Kb. 700 Ft.-ért vettem, kitartott vagy 4 hónapig, így ár-érték arányban korrekt volt.

Utoljára szerkesztve: 2019.06.03. 07:28 - 2019.05.05. 18:28

Update: Lepontozom 3 csillagra. Sajnos iszonyúan átfényesedik, fényvédő vagy hidratáló felett csúszkál, szétesik, sok púdert igényel a fixálása, amiért én amúgy sem rajongok.Érdekes termék. Nem fűztem hozzá sok reményt, de végül megszerettem. Pro: gyönyörű, dewyg-glowy, bőrszerű finish, nem emeli ki a pórusokat, kevés is elég (nedves szivaccsal álomszépen eldolgozható), olcsó (akciós kosárkákban most 700 Ft), praktikus hurcibálós design, remek, építhető fedés, kiváltja a korrektort, van nagyon világos árnyalat is belőle ( 01 Rachel), cruelty free amennyire én tudom, könnyen beszerezhetőKontra: hajlamos átfényesedni, egyáltalán nem púderes, kevés, a pufnija nem higiénikus, hamar fogy.

2018.11.16. 23:31

Néha színpadra is ezt használom,jól fed,de nincs maszk hatása,könnyű vele dolgozni. Nem szárad mattra,de nincs is zsíros csillogása,jól bírja az izzadást is,a szeplőket nem fedi el,de a pattanásokat és karikákat remekül,nem is használok mellé korrektort,csak olykor egy kis púdert,ha "mattosabb" végeredményt szeretnék. Nagyon szép egyenletes,természetes hatást eredményez.

2018.11.10. 19:24

Megvettem ezt az alapozót, mert kiváncsivá tett ez a kiszerelés és maga az új márka. Ahogy hazaértem vele félre is tettem és sokáig nem is mertem az arcomra kenni... Valahogy megrettentett a leírásban szereplő" púderesre száradó formula". Az amúgy is itt-ott száraz arcomon nem biztos, hogy előnyösen mutatott volna.Aztán egyszer mégis a kezembe került. És az arcomra.... Hát nem szárad púderesre, ellenkezőleg. Undorító tocsogós, zsíros finishe lett, púderrel tudtam rajta javítani, de annyira nem, hogy mégegyszer magamra kenjem. A felvitele nem volt nehéz, könnyű volt vele bánni, de a fedése sem tetszett. Soha többet nem használnám.