Sminkek szemre

183 Days by Trend It Up Swing Matt Szemhéjtus

3.1
Hozzáadva 2018.10.01.by

lovecreams

Mélyfekete, hosszantartó matt szemhéjtus precíz applikátorral. Vegán termék.

2020.04.18. 16:07

Pozitívumok: szép fekete szín, az olajos szemhéjamról nem mászik el, nagyon tartós.Negatívumok: könnyen beszárad és alig lehet kinyitni, az ecset nagyon sok folyadékot vesz fel. A nyx ecsetes tusa jobban bejött nekem

2019.01.21. 21:15

Nem igazán vagyok tusos, inkább szemhélypúderrel szoktam vonalat húzni, hogy egy kicsit kiemeljem a szememet. Ezt a tust is anyukám vette, de nem tudtam megállni, hogy ki ne próbáljam. Az első alkalommal mikor felkentem nem akart rendesen megszáradni, felmászott a szemhélyemra és hihetetlenül ragadt, emiatt egy-két óra múlva muszáj volt lemosnom. A második alkalommal okosabb voltam, akkor Catrice korrektort raktam a szemhéjamra és le is púdereztem. Ekkor nagyon szépen a helyén maradt, lemattult, nem mászkált el. Este a micellásvíz szinte alig tudta vinni és egész nap kenésálló volt. Nagyon meglepett, pozitív értelemben. Maga a kialakítása is tetszik, bár az alját nem lehet csak úgy lerakni, mert eldől és félek, hogy kifolyik belőle az anyag. Szép vékony és precíz ecsete van, amivel többször is át lehet menni a vonalon, nem szedi fel. Ár-érték arányban kiválóan megállja a helyét.

2018.12.29. 12:42

Nem is tudom, hogy vagyok ezzel a tussal...Nekem nagyon bejön a formája, kézre áll, szép vékony vonalat (is) tudok vele húzni... viszont amiért levonok csillagot az az, hogy az utóbbi pár sminkelés során nem volt túl tartós...pár óra után felragad a szemhéjra, hiába van az lealapozva, sminkelve...

2018.12.26. 20:24

Nekem nagyon tetszik ez a tus. A formája miatt nagyon kézre áll szép vékony vonalat lehet vele húzni és tényleg szuper fekete matt színű plusz az ára is szuper. Szerelem.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.01. 14:28 - 2018.11.01. 14:26

Szintén 15 éve tusozok, és ezzel az applikátorral nagyon nehéz egyenes vonalat húzni, húzza a bőrt, akadozik. Összevissza kell javítgatni, aminek úgyse lesz szép egyenletes vonal az eredménye...ja és repedezik, morzsálódik..

2018.10.22. 09:53

Hasznalom mar egy hete,es haaaaat a-a 😕 14eve festem a szemem tussal,tehat ezidoalatt volt mar par tudhoz szerencsem,az ecsetevel nem lehet szepen dolgozni,javitgatni kell utana,mert elsore nem huz egyenletes vonalat,a festek elosszor szep,de aztan par ora mulva elhalvanyodik,repedezik stb... nekem nem lett a kedvencem es ahoz kepest amit tud,draga! A rossmann sajatmarkasa eddigi legjobb tus amit az evek alatt probaltam.