Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Sminkek arcra

3W Clinic Wrinkle Repair BB Cream

Hozzáadva 2020.01.06.by

Amea

All-in-one, innovatív pórusösszehúzó formula, mely hibátlan fedést és hosszan tartó hidratálást nyújt. Elfedi a finomabb szépséghibákat, ráncokat és foltokat, finomítja a vonásokat és egységesíti a bőr tónusát.

$6-tól

2019.08.21. 21:44

Az állaga és a fedése jó, nekem először kicsit világos, de teszek rá a márka fényvédőjéből és valahogy eltűnik, csökken a világossága ettől. Nem irritált és eléggé hidratáló, de a színe miatt csak 4 csillag.

Utoljára szerkesztve: 2018.08.14. 10:35 - 2018.04.03. 15:42

Eddigi véleményem csak az illatáról van, rettentően émelyítő számomra, erősen krémes-púderes szaga van.Update: Mostmár megbarátkoztam vele, 1 csillagról felviszem 3-ra, mert nem irritál sőt, nyugtatja a bőröm. Szép színe van, nem emeli ki a száraz részeket, de sajnos elég fényes lesz tőle az arcom akkor is, ha nem teszek alá semmit.

2018.01.21. 17:12

Ez tényleg valami csoda! A színe tökéletes az én bőrömhöz, a fedése vetekszik egy alapozóéval! Gyönyörűen fed, és nem természetellenes. Építhető is, és a kiszerelése is óriási. Tartós, nem kopik, ha kifújom az orrom, nem törlöm le az egész orrom, alig színezi be a zsepit.Két negatívumot tapasztaltam: először is, hogy túl matt. Szerettem volna egy kicsit fényes, természetes krémet, de így is szeretem. A másik pedig, hogy néhány óra múlva kifényesedik az orromon (ami zsíros).Ettől függetlenül imádom. Normál bőrűeknek szerintem tökéletes lenne, de tőlem is megkapja a ötöst.

2017.01.03. 13:33

Második tubussal fogyasztom jelenleg. Én is a vicces ára miatt vettem meg anno, valami 1.30 dollár volt, és szerintem fél évig elég is volt az egy tubus, pedig én minden nap, sőt valamikor napi kétszer is alapozózok, ha még este is programom volt. Végre egy alapozó, ami nem kínai sárga, hanem normálisan tényleg világos, fehéres európai bőrszínű. A normál drogériákban nekem a 01-es árnyalat is sajnos sötét szokott lenni,de ez színben pont tökéletes.Nekem zsíros bőröm van, úgyhogy nyáron picit azt érzem, hogy túl hidratál, de vettem transzparens púdert, szintén koreai márkától, és úgy viszont elég szép a hatás. :)