Lelőhely: Drogériák

Szívjegyek: mimóza, narancsvirág, jázmin

Alapjegyek: szantálfa, cédrusfa

11 800 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.09.23. 07:10 - 2024.09.23. 07:08

Pár napja a barátnőmmel elmentünk Kölnbe és bevitt ebbe az üzletbe. Hallottam erről a híres 4711-es házról, de bent sosem voltam. Miután beléptem annyira különleges ittatok voltak a levegőben, amit máshol eddig nem éreztem. Illatoztam is párat, 2 púderes jellegűt meg ezt a virágosat. Hát teljesen levett a lábáról, pedig eléggé émelyegtem, mivel nagyon éhes voltam😅 De ez, abszolút nem kavart fel jobban, kellemes virágos és púderes illat, nem tolakodó egyáltalán, nőies, szexi illatnak mondanám. Egész nap a fejemben volt, aztán vissza mentem és megvettem. Abszolút szerelem❤️

Utoljára szerkesztve: 2023.10.18. 15:05 - 2023.09.09. 13:21

Tiszta, kellemes, friss és természetes lila virágillat.Én nem érzek benne semmi kesernyésséget, olyan, mint ha egy kusza virágoskert közepén állnék. Rajtam kifejezetten tartós, 5-6 óra után is érzem magamon, és rajtam nem változik semmit az illat. Ennek én örülök, nem szeretem a meglepetéseket.

Utoljára szerkesztve: 2024.09.23. 11:24 - 2021.04.02. 16:48

A 4711 márka a gyengém, rajongok értük, mindent kipróbálok, ami a kezembe kerül, jelenleg épp az Intense sorozat mintáival kényeztetem magam. Ez volt az első, amit próbáltam. Nos, egy nagyon virágos - de nem megszokott virágillat. Virágos mező illat, a letaposott, száradó fű és növényszárak kicsi kesernyésségével, a nap melegével, a párás levegővel együtt. Nagyon természetes hatást kelt, szerintem tényleg különleges, és az üveg is szokás szerint gyönyörű. Az Acqua Colonia sorozatot is nagyon szeretem, az Intense-nek valóban jobb a tartóssága, olyan EdT jellegűre saccolnám.Írország virágait nem fogom nagy üvegben beszerezni, mert nem vagyok az a virágos típus, de felismerem és értékelem a szépségét. Egy természetes, nem szintetikusnak ható, picit kesernyés és tiszta virágillat ez!

2020.09.16. 18:53

Vakon rendeltem meg, mivel kipróbálni nem tudtam. Elsőre a neve fogott meg, Írország Skandinávia után a második kedvenc helyem, az illatjegyei alapján pedig valami természetes, vadvirágos összehatást vártam. Nem tévedtem, tényleg az! Nekem elsőre a Cerruti 1881 ugrott be, aki azt szereti, az ezzel sem lőhet mellé! Elsőre enyhén citrusos, narancsvirágos illat, sok-sok édeskés (de nem édes!), "poros" mimózával, mintha telis tele lenne virágporral. A leszáradást követően a citrusos jegyek elcsitulnak, a mimóza pedig a legelső, legdominánsabb jeggyé lép elő. Valóban egy virágos rét jut róla eszembe, de nem egy tavaszi rét, hanem egy késő nyári/kora őszi, amikor még meleg van, de a virágok és a fű már kissé szikkadt a nyári naptól. A távolból egy régi kis kápolnából harang hangja hallatszik, tücskök ciripelnek a mezőn, a földút poros és repedezett, a levegőben szárított nyári virágok illata lebeg. Nekem ezt az érzést hozza.

Utoljára szerkesztve: 2020.03.08. 09:22 - 2020.03.08. 09:20

Kellemes különleges enyhén kesernyés virág illat. Ami nagyon tetszik benne az első tíz perc. Mintha tényleg egy mezei virágcsokrot szagolnék és visszarepít a gyermekkorba. Sajnos rajtam10 perc után szétesik aztán eltűnik valahogy jellegtelenné válik. Még így is nagyon tetszik . Nem passzol a mai cukros trendbe az is igaz . Próba nélkül nem ajánlom megvenni. A csomagolása szép kicsit retrós .

2019.12.22. 18:19

Egyelőre egyedinek érzem, kellemes illat.

Piactér

Több mutatása