Dezodorok

2.5
Hozzáadva 2024.04.02.by

siss

2014.10.14. 10:27

Hamar elillan. :( Az illata kellemes.Nem hagy foltot.

Utoljára szerkesztve: 2014.09.06. 11:23 - 2014.08.30. 08:36

A sarki abc-ben figyeltem fel a márkára a minap. Mekkora sláger volt ez gyerekkoromban a nyolcvanas években. Emlékszek,anyukámnak is voltak 8×4 deói,mindig szagolgattam. A boltban volt vagy 5-6 féle illatban,próbáltam megszagizni,hátha valaki sutyiban kipróbálta és érzek rajta valamit.Nem próbálták ki,nem volt kitörve a kis pöcök,de mégis picit érződött valamicske illat. Hát persze,hogy napokig bolygatta a fantáziámat,hogy nekem márpedig ebből kell! Ekkor jött a kérdés,hogy melyiket válasszam? Végül erre voksoltam. Kellemes,finom parfümös illata van,viszont egyáltalán nem tartós.Többször utána kell fújni,hogy érződjön valami. Nem émelyítő,nagyon finom enyhe illat. Volt régen az Avonnak egy Starring nevű parfümje,nekem annak az illata ugrott be amikor először magamra fújtam ezt.Az én orrom szerint kissé hasonlít arra. Nem csípi a hónaljat egyáltalán,ráadásul alumentes. Nem hagy nyomot a ruhán.499 ft-ért vettem. Az viszont bosszantó,hogy szinte semennyire sem marad meg az illata,pillanatok alatt elillan.Ruhára fújva is alig-alig érződik,nagyon enyhén marad meg,magamra küldhetném az egész flakont akár.Vajon a többi is ennyire gyengusz? Lehet majd kipróbálok más illatút is,hátha az picit tartósabb.