Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

4.5
Hozzáadva 2019.01.04.by

incifinc

14 g

A szivaccsal egyszerűen felvihetjük a fényvédőt. Smink alá és fölé is lehet használni. Praktikus és jól védi a bőrt.

2019.07.23. 21:17

Megrendeltem, és hát, néztem egy nagyot, hogy ezt hogy is kell használni. Nem túl bonyolult, de nekem valamiért az egyik oldal nedvesebb, mint a másik, hiába forgatom. Ritkán használom reggel, inkább napközben szoktam bevetni, praktikus a táskámban hordani, plusz nem lesz olyan az egész kacsóm az újrakenésnél. Az applikátor a fényvédővel átitatott szivacs nedvesebb oldalon könnyen felfogja a fényvédőt, míg a szárazabb felén nem akarja sajnos... Nem értem teljesen még ezt a szitut, de nem baj, az egyik oldal mindig működik, a másik felét hiába próbálom átitatni fényvédővel. Szóval, a kék szivacson a színezett fényvédő fehérnek tűnik, sőt rajtam is. Itthon ez nem igazán fordult még elő, hogy túl világos színt válasszak, de végülis... Nem rosszabb mint bármelyik másik fényvédő, egy perc amíg beszívódik, de a szivaccsal könnyen eloszlatható, láthatatlan marad. Nekem kb nulla a fedése, igaz nem vártam alapozó hatást tőle, de akkor sem lenne kevesebb, ha nem színezett lenne. Nagyon jó illata van, kifejezetten tetszik (annak ellenére, hogy az illatmentes termékeket pártolom). Volt, hogy melóban azután dicsérték meg az illatom, hogy ebéd előtt (mielőtt kimegyünk a napra) ezt használtam. Nem mondom,, hogy újravásárolnám, inkább más márkáktól is próbálgatok, aztán ki tudja.

Utoljára szerkesztve: 2018.12.30. 16:50 - 2018.12.30. 14:47

Nem matt, de nem is diszkógömb. Nagyon kiadós. Üde, természetes arcbőrt eredményez, nem ül bele a ráncokba. Az ujjammal viszem fel.