Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Erina
Intenzív antioxidáns és bőrszínjavító kezelésfáradt, megújulást és energetizáló hatást igénylő bőrre. A koncentrált C-vitamin mélyen behatol a bőrbe, hatékonyan semlegesíti a szabad gyökök hatását és meggátolja a bőr korai öregedését, továbbá világosítja és kiegyenlíti a bőrszínt. Az acerola (barbadosi cseresznye) kivonat kiemeli és hidratálja a bőrt és lelassítja az öregedési folyamatokat.
Hatásai:
2017.04.30. 15:32
Erről én sem tudok, hogy ezt a terméket ne gyártanák hiszen 2 hónapja vásároltam meg. C vitamin miatt rendeltem meg, mivel sokat olvastam hogy segít halványítani a foltokat. Hidratálókrémbe szoktam belekeverni, vagy önállóan használom. Rosszat nem tudok róla írni, az én bőrömnek jót tesz. Sokkal szebb, puhább és egészségesebbnek látszik.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.