Abercrombie & Fitch First Instinct Blue For Her EDP

3.6
Hozzáadva 2019.11.03.by

Hanne

30 ml, 50 ml és 100 ml

Fejjegyek: szeder, sós tengeri levegő, bergamott

Szívjegyek: sárgabarack, jázmin,bazsarózsa

Alapjegyek: pacsuli, vanília, szantálfa

16 490 Ft, 23 990 Ft és 30 990 Ft-tól

2022.02.09. 18:44

Erőteljes, hosszan tartó sós jegyek, édeskés-virágos háttéren. JHG Vanilla Vibes-re emlékeztet, viszont tovább érezhető marad rajtam.Rajtam nem maszkulin, a fás és citrusos jegyek kevésbé érvényesülnek.Tavaszi, nyári illat.Tartós, szilázsa inkább visszafogott, olyan légies...

2020.08.25. 12:43

Jegyei nem indokolják, mégsem tetszett az illat. Üvege és színe jó,de illata alapján sajnos nem nekem való. Citrusosan-fásan friss, kissé virágos és tényleg maszkulin. Más, mint amilyennek elképzeltem (citrusos-édeskés-gyümis).

2019.12.14. 06:15

Nagyon szeretem ezt az illatot, különleges, nem jön szembe minden nap.Amerikában vettem extra olcsón, kb 18$-ért, ezt tudva, nem hiszem, hogy fizetnék érte többet.A tartóssága átlagos,aki nem hivalkodó illatot keres, de mégis picit különlegeset, annak megér egy próbát! :)

Utoljára szerkesztve: 2019.08.21. 05:12 - 2019.08.21. 05:11

Jöttem egy kicsit megvédeni, rajtam nagyon szépen muzsikál :) kifejezetten nyári, könnyed illat. Első fújásra valóban inkább unisex, de hamar előbukkannak a gyümölcsök, kellemesen feldobják a bergamott-pacsuli kissé pasis beütését. Nap végére már csak egy enyhén édeskés, rendkívül kellemes illat marad, a vanília nem annyira, a barack inkább. A legnagyobb örömmel fogom elhasználni a kis fufumat, kiélvezve a nyár minden cseppjét. A pasi szintén odavan érte, nem mellesleg rajta is simán el tudom képzelni. Rendkívül tartós, 1-1 fújás a fülem mögé (feltétlenül érintve a hajamat is) és egészen lefekvésig kellemesen jelen van. Rosszul vagyok a light blue-szerű tömény citrusos wc illatosítóktól, számomra ez az egyik legjobb nyári illat, amely 30 fok felett kifejezetten frissít.

Utoljára szerkesztve: 2019.09.03. 16:16 - 2019.08.19. 16:14

Az imént ismerkedtünk meg - kb egy órája fújhattam a kézfejemre - és már úgy kell keresgélnem az orrrmányommal, hogy hol van!!!???? Sós tengeri levegő és bergamott uralkodik rajta egyértelműen..................................és ezekről a jegyekről elsőre egy férfi parfi ugrik be. És ő rajtam teljesen férfi illat. De minimum unisex!!!!!! Pasikon kellene tesztelni, szerintem rajtuk nagyon jó lehet, nekem túl maszkulin. És sajnos tényleg nem tartós. És akkor most hogyan értékeljem. Női parfi, de pasi szagú, és nem tartós, pedig EDP????!!!!Legyen három csillag.És egyébként Guerlain Shalimar Souffle-ra hasonlít.

Piactér

Több mutatása