Acqua di Parma Gelsomino Nobile

Fejjegyek: mandarin, vörösbors

Szívjegyek: jázmin, tubarózsa, narancsvirág

Alapjegyek: pézsma, cédrus

2022.07.09. 19:39

Jázmin ezerrel. Aki szereti a jázmint, annak tökéletes. Kifinomult, elegáns, stílusos. Én nem vagyok jázmin rajongó, ezért nem adok maxot neki.

Utoljára szerkesztve: 2022.07.08. 12:27 - 2022.07.07. 21:13

Ez az illat nagyon hasonlít a Givenchy L'Interdit parfümre. De ez mégis sokkal jobban tetszik nekem. Talán azért, mert ez nem olyan erőszakos, mint a L'Interdit. Azt nem tudtam megszeretni, ezt viszont azonnal.Nagyon finom jazminillat. Kedves, nőies, kissé elegáns, mégis viselhető hétköznapokra is. Nem fiatal lányoknak való parfüm. Nagyon-nagyon tartós 🥰🥰🥰

2021.04.27. 11:32

Tiszta jázmin illat! Nagyon szép, természetes hatást nyújt. Vörösbors jegy van benne elvileg, lehet van aki kiérzni belőle, én csak a Jázmint érzem, csodaszép kivitelben.

2020.04.16. 10:30

Ó te jó ég, hát nagyon szomorú vagyok, hogy a szép vélemények ellenére ez az illat mennyire rossz rajtam. A jázmin gyönyörű, kifinomult, légies benne, viszont a vörösbor...a bőrömön nem is vörösboros, inkább furcsa, fémes-véres, abszolút nem állnak össze a jázminnal egy parfümmé, olyan, mintha két különböző illat lenne rajtam, teljesen szét van esve az egész.

2016.07.14. 05:34

Az első fújással úgy robban a jázmin bomba, hogy az valami csoda. Később érkezik csak jelzés értékkel a vörösbor, kicsit tartottam tőle, hogy cefreszagú lesz, de erről szó nincs. Elegáns de mégis hétköznapra hordható nagyon nőies, szép illat.

2015.12.14. 10:22

Ez egy igazi kincs! Színtiszta nemes jázmin.Erőteljes,tartós illat.Áprilisban és májusban használtam,amikor az udvarunkon is virágba borul a hatalmas jázminbokrunk.Még maradt belőle jövő májusra.Tiszta boldogság,alig várom!