Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
citizen
Intenzív mélyhidratáló krém, mely ásványi anyagokban, proteinben és vitaminokban gazdag kecsketej tartalmának és a kis molekulatömegű hialuronsavnak köszönhetően revitalizáló és ránckisimító hatású.
2023.06.19. 09:31
A kecsketejes testápolójuk vásárlásakor kaptam termékmintát és annyira tetszett az illata, hogy vásároltam ebből is. Azóta már több dobozzal elhasználtam. Nagyon jót tesz az arcomnak, tartósan hidratált és puha tőle. Ez is könnyen beszívódik annak ellenére, hogy zsíros a bőröm. Az ekcémás foltok azóta nem jöttek elő, nem tudom hogy a kecsketejtől vagy más összetevőtől de nálam működik.