Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
ChicRaspBerry
2015.07.04. 19:03
Hát, ez nekem nem vált be. Hatása sem volt, ráadásul beszívódni sem akart rendesen. Már legalább egy éve a polcomon áll, de nem tudom elhasználni. felejtős.
2014.11.21. 12:21
Egy ideig jó volt, hatott is, viszont egy idő után nagyon erősen irritált.
2014.07.14. 12:40
Nem ajánlom senkinek, akinek egy kicsit is érzékenyebb a bőre az átlagnál. Én eléggé izzadós típus vagyok sajnos, ezért is vettem meg nagy reményekkel, úgy voltam vele, hogy ennek be kell válnia. Elkezdtem használni, már 1-2 használat után allergiás reakciót váltott ki. Az egész hónaljam piros lett tőle és égett, ha meg bekentem krémmel, hogy kicsit megnyugodjon nagyon fájt. Kellett neki pár nap, mire végre meggyógyult. Rögtön vettem másik izzadásgátlót, ezt pedig jó mélyen elraktam a szekrénybe, hogy ne is lássam. Nagyon nagy csalódás volt számomra. Az illata sem tetszett annyira.
2013.10.08. 11:31
Tökéletesen meg voltam elégedve ezzel a deoval (bár a rózsaszínnek jobban szerettem az illatát), még annak ellenére is, hogy nagyon szárított, (így minden este testápolóval kellett kenegetnem a hónaljam), mert bárhol voltam, bárhová mentem sosem kellett attól tartanom, hogy izzadságszagom lesz. Ez a legmegbízhatóbb deo amit eddig használtam, másfél óra kondi után is friss illatom volt. VOLT! Igen, csak volt, mert a deo új design-t kapott és megváltoztak az összetevők is ha jól tudom, így már korántsem olyan hatásos mint volt. :( Sajnos ezt a régebbi változatát már egy boltban sem találom. Az 5 csillagot azért adom, mert itt még a régebbi deo szerepel, így azt is pontozom.
2013.08.17. 16:32
Legesleglegjobb dezodor a világon. Reggel bekenem magam, megvárom amíg megszárad és este 11kor is érzem magamon az illatot. Egyáltalán nem veszít a hatékonyságából és tökéletesen szárazon tart. Nekem speciel az illata is tetszik, nem az a gejl cukros vacak mint a többi női dezodor.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.