Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Adidas Fizzy Energy Testpermet

4.2
Hozzáadva 2016.01.09.by

Wr.

A Fizzy Energy gyümölcsös-virágos illat, egyszerre addiktív és nőies. A grapefruit, piros alma és ananász ízletes illata friss, pezsgő hatást kölcsönöz a fejillatnak. Az illat szívét a ropogós zöld papaya, harmatos jázmin és vibráló kamélia adja, melyet kellemes fás jegyek és finom pézsma egyvelege teljesít ki.

2021.09.03. 21:39

Karácsony előtt volt kettőt egy áráért akció és ezt hoztam el a kedvenc rózsaszínnel.Nem bántam meg, mert kellemes illat, de inkább keverem a kettőt, úgy jobban tetszik.

2021.03.21. 18:20

Régen használtam és szerettem. Olyan friss tusfürdő illatnak éreztem, aztán egy idő után már nem kívántam. Most gondoltam hogy teszek egy próbát. Gondolván hogy jön a jó idő, talán megint működne. Fújtam egyet a csuklómra és nem jött a wow érzés. Sőt... Megfájdult a fejem pillanatok alatt. Szóval ennek is végleg búcsút intettem. :(

2020.03.17. 14:15

Még több éve néztem ki magamnak egy szupermarketben. Volt teszter is, több testpermetet leteszteltem és ez tetszett a legjobban. Végül akciósan megvettem. Kellemes friss, citrusos illat főként citrom és zöld-citrom. Nekem bejött, az adidas testpermetek közül a legjobb illatú, szerintem. Bár amin meglepődtem az az, hogy egy fújáskor elég nagy mennyiségű a permet-mennyiség és távolra is permetezi ki a pumpa a flakonról, más egyéb márkájú illatpermetekhez képest. Viszont egy frissítő, tavaszi, főleg nyári mindennapi illatnak tökéletesen megfelelő.Másoknak is ajánlom!

2018.11.04. 12:38

Igazi kellemes nyári én illat. Ha ez van rajtam mindenki azt mondja ez a te illatod. IMÁDOM.

2018.08.14. 13:29

Annak ellenére, hogy csak "natural spray" tartós, jó, friss illata van. Nagyon szeretem.

2017.11.02. 18:20

Olcsó, sok van benne, kellemes mindennapos szaladgálós használatra, de sajnos kritikán aluli a tartóssága.