Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Cappio
Hajtógáz nélküli pumpás parfüm dezodor az Adidas Get Ready! illatával
2021.12.23. 09:02
Az Esprit Connect-je volt az én illatom, míg ki nem vonták a forgalomból sok-sok éve... Ez egy kicsit hasonlít rá, így megkedveltem, bár testpermetről lévén szó, nem valami tartós. Hétköznapi kedves, friss, fiatalos, csajos illat.
2021.03.29. 20:00
Nagyon szeretem. Könnyed, semmi extra. Néha visszatérek hozzá. Ebben a helyzetben, hogy otthon kell maradni ideális. Pici illat, napközben meglátogatom.Nem drága, illata sem valami extra, nem tartós. Testpermet kategória.
2021.02.04. 19:22
A parfümjét nyáron nagyon szeretem használni, igazi nyári illat, bár az sem a tartóssága miatt visszatérő darab nálam. Ahhoz képest ez a testpermet meg főleg nem tart sokáig. Szerintem jobban megéri a parfümjét venni, az árkülönbség nem nagy, de a minősége lényegesen jobb.
2019.06.04. 10:48
Tetszetős az illata, friss, nyárias, bár annyira nem mondanám tartósnak. Nem rossz, kapkodósnak a táskában hordom.
2018.12.29. 08:53
Tartósnak annyira nem mondanám, de az illata kellemes szívesen fújkáltam magamra főleg nyáron. Akkor jól esett ez a friss üde nem tolakodó illat. Nyáron jönni-menni tökéletes volt.
2018.08.31. 07:47
Ilyenem nekem is volt, nagyon kellemes volt az illata és tartós volt, nap végén is éreztem :). Sálon meg napokig :D