Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

3.8
Hozzáadva 2012.04.23.by

pflaume

2016.12.15. 02:35

Nem igazán az én illatom, túl friss. Jobban szeretem az édeskésebb, nőiesebb illatokat. Ajándékba kaptam így elhasználom természetesen de azért várom hogy elfogyjon már. Az összetevő lista... hát... inkább ruhára fújom mint a bőrömre. Egyébként nekem a régi csomagolásos van meg, azt nem szeretem mert a kupak iszonyat nehezen jár rajta. Az újnál nem tudom ez hogy van.

Utoljára szerkesztve: 2017.03.16. 13:27 - 2015.05.16. 11:04

2015. május 16.:Nekem a testpermet van meg, férjem vette. Nagyon friss, hűsítő, tiszta nyári illat. Azonban nem túl tartós, egy óra és nincs sehol, pedig a hajamba és ruhára is fújok belőle. :( Maga a permet pedig nagyon ragacsos.Update:Beszereztem az EDT verziót is. Ez nem ragad és sokkal tartósabb is! Vagyis volt, mert tavaly nyáron elhasználtam. Nagyon-nagy nyári kedvencem lett, nőies, de lezser illat, ami 35 fok felett sem zavaró. Remélem találkozok még vele valamelyik üzlet parfümös polcán. :-)

2014.10.20. 17:03

Testpermetet használom, mostanában nehezen találok a boltokban, de neten keresztül magánszemélytől épp most sikerült beszereznem. IMÁDOM. Igaz, nem a legtartósabb, de annyira finom illata van, hogy legszívesebben leharapnám a kezem, mikor a csuklómra fújom. Egyik legjobban eltalált Adidas illat.

2014.01.25. 14:59

Jó kis üde illat!Finom,nem tolakodó!

2013.12.27. 16:35

Nem igazán tartós, van egy erős alkoholos illata, ami kár mert az alapillata jó lenne. Nyárra, tavaszra inkább. Alig vártam,hogy elfoggyon.

2013.12.25. 21:18

Egyszerűen imádom 2 üveget egy sprayt és egy testpermetet fogyasztottam el eddig :D tavasszal és nyáron csak ezt használom :) a részemmé vált.