Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Adidas Natural Vitality Testpermet

4.1
Hozzáadva 2013.11.18.by

godori

Friss gyümölcsös-virágos-fás illat. Kellemes, virágos, tele nőiességgel. Összetevői között szerepel a szantál, pézsma, licsi és az alma.

2018.07.27. 07:08

Laza egyszerű nyári illatocska, szerintem a pure lightness-re hasonlít. A natural spray változatot használom, nyári frissítőként tökéletes, akinek a parfümök túl tömények. Lehet fújni számolatlanul.

2018.02.19. 22:37

Finom, friss illat, én inkább a gyümölcsös jegyeket érzem rajta. Talán nem kifejezetten különleges, de energizál és megnyugtat, a hétköznapokon remek. Nem kifejezetten tartós, de ruhán hajlamos tovább (4-5 óra) megmaradni, bár a szillázsa nem nagy.

2015.11.23. 21:15

A dm-ben most karácsonyra 50% kedvezmény van rá. Egy kedves ismerősömnek vettem, aki imádja a lila színt, és alapvetően sportos a stílusa. Kicsit azért izgulok, hogy fogja-e használni, de szerintem az illata nagyon jó, nem túl erős, amolyan kellemes "tingli-tangli".

2014.11.25. 10:03

Szerintem a legjobb Adidas illat, nagy a szerelem köztünk. Testpermethez képest egész tartós, rajtam 5-6 órán keresztül érezhető.

2014.04.23. 12:35

Imádom ezt a testpermetet, nagyon finom illatú, és tartós, de nem tolakodó, pont olyan, amilyenre vágytam! :)

2014.04.23. 09:20

Édeskés, kezdetben nekem egy picit alkoholos. Egyébként a tartóssága szerintem ennek is elfogadható, ezt is inkább nyáron használom. (egy ideje a szekrényben csücsül már..)