Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Kata791
Könnyű, hidratáló, bőrregeneráló, antioxidáns hatású arcbalzsam, mely a benne lévő növényi kivonatoknak és a varázslatos PANNONESSENCE-nek köszönheti bőrszépítő. regeneráló hatását.
Főbb hatóanyagai: Szőlőmagolaj, Szilvamagolaj,Galagonyavirág kivonat, Ibolyavirág kivonat, Narancsvirág illóolaj
2025.01.20. 19:20
Szezámmagos gyógynövényillata van. Állaga jó, könnyen beszívódik. Rövidtávú hatása nem rossz, nem szárad ki a bőröm. Majd updatelek, ha elfogyott a tégely.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.17. 14:08 - 2024.01.02. 07:05
Lágy textúrájú, könnyen beszívódó krém, ami napról napra csodát tesz a bőrrel. Egységesebb, puhább és ragyogóbb lett tőle a bőröm, amit nem csak én érzek és látok, mások is észreveszik.
2023.10.04. 14:39
Na ezzel az Adrienne krémmel is hogy jártam!Tegnap nyitottam egy kis mintát, amit korábbi vásárlásomhoz kaptam, gondoltam felrakom az egészet az arcomra estére, amíg megnézek vmi sorozatrészt lefekvés előtt. C-vitaminos szérum ment alá (inkey) és utána ez a krém: elsőre az illata fogott meg, szerintem is csodaszép természetillat, de nem tolakodó, nagyon kifinomult, igazi zen érzés,az állaga vmi mesés, azt hittem zsíros lesz a sokféle olaj miatt, de semmi ilyesmi, tökéletesen beszívódott ez a nagyobb mennyiség is, nagyon selymes érzést hagyva maga után,hatása nyilván nem egy használatnál derül ki, de nem irritált, nem kukacosodott a az alatta lévőkkel és hát megvett kilóra.Most vehetem ezt is meg, mert egyértelmű, hogy szeretném hosszabb távon is kipróbálni !
2021.03.23. 21:12
Ritkán írok véleményt termékekről. De ehhez muszáj :) A Feller Adrienn márkát már 1 éve használom. Vízhiányos a bőröm és a legtöbb kozmetikum pattanásokat okoz vagy kiszárítja a bőröm. Mintába kaptam ezt a balzsamot. 3 napi használat után úgy döntöttem hogy megveszem és az esti rutinba építem be, mert testesebb krém. Arctej után a herba arcpermetet használom, arra 2-3 csepp Aromazen olaj és kb két mogyorónyit ebből a balzsamból. Nekem nagyon sokáig elég lesz. De a lényeg, hogy soha nem volt semmitől ilyen szépen hidratált és egységes a bőrképem mint a Feller Adriennes fenti termékektől, de ez a krém adja az i-reca pontot. Szépen beszívja a bőr, télen szerintem nappalra is ezt fogom használni. Nekem az illata tiszta, természetes, mint ahogyan az összetevői is. Örülök, hogy rátaláltam, a többi krém sajnos nem jött be a márkától 😊
2021.03.17. 10:08
Tökéletes könnyű hidratálókrém az érzékeny bőröm számára. Könnyen felszívódik, nagyon kellemes, finom az illata, egyszerűen csodálatos!
2021.01.02. 15:14
Ó, már nem is tudom, hányadik tégelynél járok. Talán a hatodik. Vagy még annál is több. Nagyon szeretem, könnyen felszívódik, nem hagy zsíros érzést, semmilyen reakciót nem vált ki a bőrömből, szeretem az illatát is. Esténként használom, pár csepp arcolajat szoktam még hozzákeverni. Egy dolog fáj csak, és az az, hogy borzasztó gyorsan fogy, ehhez képest viszont borsos az ára. Érdemes akcióban lecsapni rá, mivel szállítási költség is van 30.000,- Ft alatt, úgyhogy eléggé pénztárcába nyúlós a dolog.