Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Kozmetika, online

Adrienne Feller Mineralique Harmonizáló Hidratálógél

3.5
Hozzáadva 2024.06.03.by

adriennefeller

"A hidratálógélt a magyar termálvíz és gyógyiszap, különleges gyógynövény kivonatok, természetes növényi olajok, azelainsav és a Pannonessence egyedi kompozíciójából alkottuk. Könnyed textúrájával finoman hidratálja és harmonizálja a normálistól eltérő állapotú, például aknés, rosaceás vagy irritált bőrt. A benne lévő magyar termálvíz és gyógyiszap hidratálja és remineralizálja a bőrt, visszaadva annak rugalmasságát és egészséges tónusát. Az íriszgyökér és hamamelis kivonat, valamint a tömjén és vörös boróka illóolajok segítenek csökkenteni az irritációt és visszaállítani a bőr természetes működését, miközben az azelainsav nyugtató és pórusokat tisztán tartó hatásával támogatja a problémás bőr harmonizálását. Kifejezetten ajánlott olyan bőrtípusoknak, akiknek nehezen szívódnak be a különböző krémek. A terméket olyan bőrök napi ápolására alkottuk, amelyek nem nagyon szeretik a nehéz krémeket, ugyanakkor szükségük van a napi bőrápolásra, mert vagy aknétól, vagy rozáceától, vagy ekcémától, esetleg pszoriázistól szenvednek.

A benne lévő magyar termálvíz felébreszti a bőr természetes gyógyulási folyamatait, míg a gyógyiszap megszünteti a gyulladásos folyamatokat a bőrben. Az azelainsav szabályozza a faggyúmirigyek működését, az írisz kivonat szintén a bőr egészséges működésének szabályozásában működik közre. A vörös boróka és tömjén illóolajok erőteljes sebgyógyítók, a csipkebogyó olaja megakadályozza a hegesedést, míg az alma és dió olaja a bőr bársonyosságát adja vissza."

16 990 Ft-tól

2024.09.13. 07:14

Nekem ez a tökéletes hidratáló az érzékeny-problémás bőrömre. Könnyen beszívódik, nem hagy nehéz érzetetet és végre nem kell a gyulladásokkal harcolnom.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.03. 21:27 - 2024.07.26. 09:34

Hat most mit adjak neki, annyira de annyira akartam hogy jó legyen, de ha egyszer nem...Nagyon joindulattal 2 csillag, mert wellness-élmény, isteni gyógynövényes illat, és gyorsan beszívja a bőr, könnyű, nem zsíros, nem fényes. És ennyi. Amit ígér a problémás bőrre azt viszont nekem nem hozza, és így pénzkidobás, nem hogy javít nekem ront. Nálam legalábbis. De nekem eddig egyetlen AF krém sem vált be, mindegyik többet ártott mint használt, szerintem valamelyik olaj, alapanyag lesz a ludas. Mindig próbáltam szeretni, kitartani, aztán feladtam, mert a pattanások, sebek, vörösség csak rosszabb lett, nem gyógyult, begyűlt a bőr.Csak hogy ez most tényleg kifejezetten erre hivatott. És nem :( Pedig imádom a virágvizeit, popsikrémjét, az illatait, olajait, kézkrémeket a Panaromos vonalról is. Mind működik! Nem értem. :( De hiába, két hetet adtam neki,de feladtam, eladtam. Ebben a kategóriaban, sőt, alatta is van, ami nekem használ, karbantartja a bőröm, bár nincs benne ennyi fincsi gyógynövény, gyógyvíz, de hiába, nem vagyok kompatibilis.