Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Lelőhely: Kozmetika, online

Adrienne Feller Sunsol Hűsítő Testbalzsam

Hozzáadva 2019.05.27.by

adriennefeller

Napozás utáni nyugtató, hidratáló, hűsítő testbalzsam mely az orbáncfű, a levendula, és a cickafark kivonatának köszönheti hidratáló és erőteljes bőrnyugtató hatását.

Utoljára szerkesztve: 2022.03.11. 16:19 - 2022.03.11. 16:18

Nyaralásra 2 tubust is magunkkal viszünk, mert a legjobb nyugtató, hűsítő krém a világon! Nagyon kellemes az illata a szuper és természetes összetevők miatt, gyönyörű a krém színe. Ha nyáron nem fogy el, gyantázás után is bátran használható bőrnyugtatásra. :)

2021.07.01. 19:14

Régebben pumpás csomagolásban volt, szerintem a tubus sokkal praktikusabb, táskába dobós, szeretem .A krém hihetetlenül könnyed, hamar beszívódik és nyugtatja a bőrt. Az illata levendulás, nem marad meg hosszan a színe liláskék elsőre meghökkentem de felkenve ebből semmi sem marad meg , első használat után szerencsére nem Törpilla nézett vissza rám a tükörből.Hűtőben tartom így a nyári melegben még kellemesebb használni. Simán felkenem az arcomra is, újabban esténként , zuhanyzás után még a vizes bőrömre viszem fel, nekem ennél többet nem kér most a bőröm.

2021.06.18. 16:00

Pár éve vettem belőle, 1 nyáron elhasználtam, nagyon szerettem, igazi gyógyír a leégett bőrnek! Aztán elfelejtettem és másokat kipróbáltam, de most belebotlottam és rájöttem Ő az Igazi :-). Többé nem próbálkozom, az én öregedő, száraz bőrömnek nagyon jót tett. Sajnos az illatáról nem tudom nyilatkozni, mert nem érzek szagokat (és nem a Covid miatt :-))

Utoljára szerkesztve: 2020.09.01. 13:35 - 2020.06.29. 06:57

2020. szeptember: felpontozom ötösre, mert a termék tényleg csodás! Annyira jól nyugtatja a napozástól kipirult bőrt és olyan szuperül hidratál! Én arcra is simán használtam, semmi gondot nem okozott, viszont bababőröm lett tőle :) Párommal együtt maradéktalanul elégedettek voltunk vele, be is fogok szerezni még 2 flakonnal az őszi akcióban! A csomagolást továbbra is kérem, hogy gondolja át a Tisztelt Gyártó! :P2020. július: Jó kis krém, tényleg nyugtatja a bőrt, ennyiben tehát van is értelme megvenni. Az illata nagyon kellemes levendulás. Egész sokáig ki is fog tartani, mert nagyon vékonyan elég bekenni. Viszont hiányzik belőle a wow-faktor. Árához képest meg pláne... A doboz meglepően gagyi, kézbe fogva roppant olcsó benyomást kelt és a kupak is bénán záródik, olyan, mintha attól kéne félnem, hogy mindjárt a kezemben marad. Ez a fajta igénytelenség egyáltalán nem jellemző a márka termékeire, - sőt kifejezetten luxus-érzetű csomagolásaik vannak - nem értem, ez a kis szerencsétlen, miért járt így. Összességében azt hiszem, pont ez a csomagolás öli meg a magas kategóriás feelinget. Pont olyan, mint egy Schüssler vagy Ilcsi, de akkor ne kerüljön már kétszer annyiba! Hitessék el velem, mikor kézbe fogom, hogy volt értelme dupla árat kiadnom ilyen nevetséges mennyiségért!

2019.06.12. 14:04

A nyaralásunk alatt nem egyszer sikerült sajnos leégnem, és ez a krém egy igazi csodaszer volt a fájó bőrömnek. A bekent leégett részeken most szebb a bőröm, mint előtte volt, és nem is hámlottam egyáltalán. Nagyon szeretem az illatát is. Nekem ez az első napozás utáni krém, aminél tényleg érzem, hogy hat.