Lelőhely: Estee lauder szaküzletek

Aerin Hibiscus Palm EDP

Hozzáadva 2019.01.07.by

szeliger

Utazás egy pálmafákkal szegélyezett trópusi szigetre.

Fejjegyek: lótusz, hibiszkusz, ylang-ylang, pálmalevél, gyömbér

Szívjegyek: frangipáni, fehér virágok

Alapjegyek: kókusztej, vanília, pézsma

33 000 Ft-tól

2019.01.20. 23:29

Első szaglásra a bőrön közvetlenül fújás után valóban kicsit szúrós, tolakodóan érvényesül benne a hibiszkusz, viszont pár másodperc múlva valami csodálatos illat jön elő! Egy olyan illat ami emlékeztet a nyár azon boldog pillanataira amikor a nagy kánikulában elmentem a strandra a barátaimmal vagy a családommal vagy nyaralni és az a tipikus naptejes, napillatú vízparti feelingem lesz tőle egész nap és a környezetemnek is. Megfelelően tartós, keverni semmiképp nem ajánlom az illatot, túl domináns ahhoz.

2018.07.22. 07:48

A minoseg tenyleg adott, de rajtam ez az eros hibiszkusz keverve Bronze goddess jellegu alappal nem nyerte el a tetszesemet. Sajnos tul erosnek is ereztem, vegig az orromban volt. Tartos, minosegi, de remelem egy ismerosom sem szerzi be, mert nem szeretnem az orromban erezni egyfolytaban

2018.06.19. 14:25

Osztom Szeliger véleményét: könnyen viselhető, nagyon nyárias, kellemes, de nem kiemelkedő, se nem szokatlan.Amiben nekem eltér az elmített nyári illatoktól az a gyümölcsös mivolta. Rajtam kimondottan érződött valami édes illatjegy, talán a hibiszkusz, amitől sokkal kevésbé kókuszos-fehér virágos, mint a Terracotta, Bronze Goddess vagy Soleil Blanc. Az aquás-citrusos nyári illatoktól teljesen eltér, viszont az Escada-knál jóval kevéséb édes és gyümölcsös.10 milit elfújogatnék belőle egy nyár alatt. :)

Utoljára szerkesztve: 2018.03.09. 17:02 - 2018.03.09. 17:01

Aerin illataival nehéz mellélőni, jó minőségű, biztonságos, könnyen hordható illatok kerülnek a neve alatt a piacra. A biztonság ára a meglepetések hiánya, az illataival már találkoztunk korábban. Így van ez a Hibiscus Palm esetében is, abba az illatcsaládba tartozik, amit a Guerlain Terracotta illetve Tom Ford Soleil Blanc parfümje képvisel. Több esze van persze annál, mint egy az egyben majmolni a már ismert illatokat, itt is egy kis változtatás, ott is egy kis módosítás, de simán elmenne flankernek azt hiszem.Az egyes illatjegyeket nemigen tudom megkülönböztetni, fehérvirágos illategyveleg vaníliás pézsmás alapon. Rajtam meglehetősen lineáris, megbízhatóan illatozik, bő méteres sugárban érezni, de semmiképpen sem tolakodó. Tartósságára sem lehet panaszom, kb. nyolc órája fújtam és még mindig élvezhető.Kíváncsian várom, hogyan viselkedik majd a nyári kánikulában.

Piactér

Több mutatása