Tusfürdők
Lelőhely: Online

Africa Organics Organikus Baobab Tusfürdő

Hozzáadva 2015.04.17.by

Naurel

Természetes tusfürdő bentonit agyaggal és afrikai baobab olajjal, mely kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket és ápolja a bőrt.

Az agyag évszázadok óta elengedhetetlen része a különféle testkezeléseknek, a különleges kényeztetésről a marula és narancsolaj értékes összetevői is gondoskodnak.

100%-ban természetes, 96%-ban organikus növényi összetevőkkel készült. Mentes a káros adalékanyagoktól.

2016.10.12. 08:30

Szuper tusfürdő! Korábban a baobabos sampont használtam, ami a személyes kedvencem, úgyhogy örömmel próbáltam ki. Az első benyomásom az volt, hogy nem habzik úgy, mint a korábbi tusfürdőim, viszont sokkal kevésbé szárította a bőrömet és nagyon fini az illata, úgyhogy nagyon jók a tapasztalataim.

2016.04.28. 09:32

Izginek tűnt, hogy baobab van benne, imádom az újdonságokat, úgyhogy egyből bepakoltam a kosaramba. Ösztönösen vonzódom Afrikához, talán ez is közrejátszott. Annyira jó állaga van - nem olyan folyós, mint sok tusfürdő: azt érzi az ember, hogy van benne anyag. Egyáltalán nem szárít, ami óriási dolog egy tusfürdőnél. Az illata nekem nagyon bejön, visszafogott és kellemes. Ajánlom! :)

2016.02.16. 22:18

Organikus, vegán és natúrkozmetikumok megszállottja lévén egyből felcsillant a szemem amikor rábukkantam erre a tusfürdőre. Ma érkezett meg hozzám,-a naurel weboldalán keresztül- természetesen egyből ki is próbáltam. Az illata nagyon finom, egyáltalán nem erős. Az állaga furcsa, de tetszik! Kicsit sűrűbb mint a megszokott tusfürdőké viszont nagyon kevés elég belőle. A színe a legmeglepőbb, ami sötétszürke,majdnem fekete az agyag miatt. De mindent összességébe véve egy nagyon jó első benyomásról számolhatok most be. És a legjobb benne tényleg az, az a tudat, hogy nem mérgezem a bőröm semmi féle kemikáliával..:)

2015.06.22. 07:53

Azt sem tudtam, mi fán terem a baobab, de nagyon bejött! Kellemes az illata, jó az állaga, egyáltalán nem szárítja a bőrömet, sőt kifejezetten puha és hidratált lett tőle.