Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Szvalex
A könnyű, hidratáló és tápláló hatású textúra pihentető, regeneráló ápolást nyújt minden bőrtípusnak. Különösen száraz és megereszkedett bőrre ajánlott. Alaposan hidratál, tápanyagokkal lát el és vanília illattal kényeztet. Természetes hatóanyagokat tartalmaz.
2019.09.21. 19:36
Sziasztok! Egy éve vettem elfogyott és azóta nem találom sehol. Nekem semmi bajom nem volt tőlle. Nagyon jó volt állagra mindenhogyan. És azóta se volt semmi annyira jó mint ez a krém. Ha valski tud lelőhelyet írja meg itt!
Utoljára szerkesztve: 2019.02.07. 23:12 - 2018.12.23. 07:09
Többször próbáltam, de rájöttem, hogy allergiás reakciót okoz. Nekem még kozmetikum soha nem eredményezett ilyet. A csuklóim tele lettek apró, piros, viszkető pöttyökkel a használatát követő reggelre, kivétel nélkül minden alkalom után. Amúgy jó lenne a hidratáló hatása, az illata sem rossz, de így sajnos kuka.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.