Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
healthycinderella
2017.03.20. 16:46
Az illata lehetne gyengébb, mert hővédőből nyilván többet fúj az ember, ha már használja... A hajam selymes lesz tőle, és egyenesít is, de nem adja azt, amire való.Egyébként eléggé ódzkodom ettől a márkától, iszonyat gagyi neve van :D :D
Utoljára szerkesztve: 2015.09.20. 15:52 - 2015.07.20. 13:32
Elsődlegesen Got2b hővédőért indultam a Müllerbe, de amikor megláttam hogy ez pont száraz igénybevett hajra való hővédő, ráadásul rendkívül olcsó gondoltam megpróbálkozom ezzel. A száraz hajamra szoktam fújni vasalás előtt, nagyon jó illata van és szépen teszi a dolgát, eddig ez vált be a legjobban, szép egyenes is marad tőle a hajam vasalás után :) Update: Már kb 2 hónapja használom, sajnos ugyanúgy törik mellette a hajam ha vasalom vagy göndörítem, és nagyon tömény illata is van, ha befújom a hajam mindig ki kell rohannom a fürdőszobából :D Legközelebb inkább beruházok egy drágább termékre ami használ is.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.