Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
szambi
Ápoló hajbalzsam mely összetételének köszönhetően simává teszi a hajfelületet és erősíti a hajat.
Selyemkivonattal, kreatinnal és rizsolajjal.
Ideális mindennapos használatra.
Bőrbarát Ph érték, dermatológiailag tesztelve.
2015.06.06. 05:26
Véletlenül vettem meg ezt a balzsamot, nem őt akartam, hanem a lila testvérét, de igazából mindegy. Jól teljesít, könnyen eloszlatható, nem száll tőle a hajam és könnyen kifésülhető, plusz nagyon olcsó. Csodaszernek nem mondanám, de ennyi pénzért biztosan újraveszem, az 1000 forintos márkás balzsamok sem tudnak többet szerintem.
2014.03.27. 13:16
Ha jól emlékszem, ez a fajta volt meg. Olcsó, ehhez mérten sokat ne is várjon tőle senki, egynek épp megteszi, ha nincs más kéznél. Viszont amiért csak két csillag, hogy elég hamar - jóval a lejárat előtt - megromlott. Először a szaga volt kicsit furcsa, de gondoltam csak nem jól emlékszem rá. Nos nem, legközelebb már az állaga is erősen más volt, ki is dobtam. Ugyanúgy tároltam, ahogy minden mást, úgyhogy tényleg nem értem, lehet az az egy volt hibás darab, de nem érzem a késztetést, hogy vegyek helyette másikat. :D
2013.07.08. 19:54
Nem sokat vártam tőle 350 forintért, de meglepően jól teljesít. Puha és fésülhető lett a hajam.
2013.01.10. 12:26
Ez egy egyszerű kis hajbalzsam, de szerintem pont ezért jó, meg azért is mert olcsó.Érezhetően simábbá és puhábbá teszi a hajat, de azért túlzásokba nem esik, szerencsére, már amúgy sem szeretem ha kicsúszik a kezem közül a hajam hajmosás után.Mivel nem is szilikonos és nem is túl olajos, így szerintem extra száraz, töredezett, sérült hajon nem biztos, hogy látványos. Az sima, zsírosodásra hajlamos hajamra viszont babasamponnal tökéletes, mert nem nehezíti el, nem zsírosodik tőle jobban. Ár/érték arányban remek!