Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
szabob1996
2017.11.08. 13:34
Imádom, szerelem minden egyes használatkor. Isteni illata van, és nagyon könnyű a textúrája.
2016.10.07. 17:29
Imádom egyszerűen nem tudok jobbat mondani rá, és egyébként ami a legszimpatikusabb volt, hogy a leírás szerint VEGÁN és nem tesztelik állatokon:) Nekem ez is nagyon szimpatikus benne:)
2016.05.01. 08:48
A regi verzioert meg ma is faj a szivem, de ezt is szeretem. Kellemes az illata, nagyon puha lesz a borom, szoval klassz kis krem, de kevesbe testvaj, a regi volt az. De ettol fuggetlenul ujravevos :) ha zsirosabbra van szuksegem, TBS sheasat veszem.
2014.10.29. 09:24
Ugyanúgy, ahogy a bőrradir is ebből a termékcsaládból, nagyon kellemes illatú. Hamar beszívódik, de inkább mindennapi rutin részeként muzsikál jól, a kiszáradt bőrön nekem nem segített. Az összetevői sem túl szépek.
2014.08.19. 13:22
Tényleg jó és hamar beszívódik. Isteni illata van! Nem tolakodó, finom, szelíd , nőies illata van. A kézkrémjét is tudom ajánlani. :)
2014.05.19. 04:00
Nagyon jó krém, gyorsan beszívódik, finom az illata, és nagyon jól hidratál.