Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Müller, dm

Aldo Vandini Hidratáló Arcmaszk

3.4
Hozzáadva 2013.11.26.by

CandyCurses

2 x 7,5 ml

Hidratáló pakolás száraz, fáradt arcbőrre. A finom vonalakat és ráncokat mintha kivasalná. Az arcszín tisztán sugárzó lesz.

2 adag

2016.10.16. 13:27

Engem is csípett/ bizsergetett az elején, de ez hamar elmúlt. Nagyon hűsítő és használat után igazán puha és ragyogó volt a bőröm.

2016.08.10. 15:19

Nálam nagyon jól működött, egyáltalán nem csípett, nem irritálta még a szárazabb részeket sem. Kicsit bizsergetett, de ez abszolút pozitív és kellemes volt! Nagyon jól hidratál, szépen feltölti a bőrt, kisimítja a kisebb ráncokat. Friss, "zöld" illata van. Pakolásként, és arckrémként is jól működik. 4 használatra elegendő mennyiség, szerintem megéri az árát!

2016.01.03. 09:47

Nagyon nagyon csíp! Használtam Níveat és a Baleas hialuronos maszkot is, de egy sem csípet. Hatásilag sem jobb, mint a másik kettő. Elhasználom, de nem veszem meg újra! :(

2015.08.12. 12:54

Azt nyújtja, amit egy drogériás hialuronos maszk. Hidratál, ápol, viszont ami meglepett, hogy csíp. Csak egyféle hialuronos maszkot használtam ezen kívül, és az egyáltalán nem csípett, még dermabrázió után sem. Mondjuk az profi volt.

2013.12.04. 23:02

Talán egy picit simább lett tőle a bőröm, de nem éri meg.