Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Maniac
2019.05.25. 19:27
Számomra ennek nincs annyira intenzív illata, mint a testápoló párjának. Pedig miután azt kipróbáltam, alig vártam hogy a tusit is megbonthassam. Ezen kívül szárít is, ami az összetevőket nézve nem csoda. De az illata miatt azért ezt megbocsátom, meg a problémát úgyis megoldja a testápolója :)
2018.01.05. 17:35
Jó kis tusfürdő. Kicsit műillata van, de elég gyakran nyúlok utána. A levonást a borzalmas színe, illetve a színezék miatt kapja. Teljesen feleslegesnek tartom.
2017.10.11. 13:21
Ajándékba kaptam és nagyon megszerettem, iszonyú finom az illata és sokáig meg is marad. A kupakját frissen lakkozott körömmel nem ajánlott felpattintani, ezen kívül viszont csak pozitívan tudok róla nyilatkozni.
2017.08.30. 17:42
Nagyon jó illata van, egész parfümös, sokáig megmarad a bőrön, és nem szárít mégha inkább géles állaga is van. Egy dolog miatt kell levonnom egy pontot, az pedig a csomagolása. Lehet csak én kaptam ki egy selejteset, de nekem alig akart kinyílni a kupak minden egyes használatnál, mintha akadt volna, úgyhogy át kellett öntenem egy másik flakonba...
2017.07.08. 23:17
Imádom az illatát!fürcsi után is még sokáig érzem a bőrömön..erzékeny a bőröm de ez absz.nem irritál!
2017.04.22. 23:00
Isteni, parfüm illata van! Első számú kedvencem jelenleg! Nagyon sokáig megmarad az intenzív illata, nem csak a bőrön, de az egész fürdőszobában. :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.