Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Musil
2019.05.11. 19:39
Fantasztikus illatú testápoló, nem is emlékszem mikor voltam ennyire elájulva utoljára egy testápoló illatától :D Az állaga nem túl sűrű és nem is túl híg, pont az ilyen krémeket szeretem. Gyorsan beszívódik, de az illatát sokáig tartja. Az összetevői nem a legszebbek, de az illata miatt ettől eltekintek. Szerencsére nincs érzékeny bőrőm :D Biztos fogok még venni ilyet :)
2018.07.25. 17:49
Imádom!!! Kellemes illata van, gyorsan beszívódik, és jól hidratál.
Utoljára szerkesztve: 2017.10.11. 13:26 - 2017.10.11. 13:24
Ajándékba kaptam a tusfürdővel együtt. Nagyon szeretem, hamar beszívódik, finom az illata, nem nehéz állagú, inkább olyan könnyed, tejes. Inkább különleges alkalmakkor használom, sokáig érződik. Lágy, nagyon lányos-elegáns illat.
2017.06.14. 09:52
Barátnőmtől kaptam. Tényleg hamar beszívódik. Nincs utána ragacsos érzet. Ezt az illatot lehet nem vettem volna meg,de szerencsére a bőrömön jól ki jön.
2017.05.14. 15:41
Az állaga tényleg híg, emiatt elképesztően kevéssel be tudom kenni a kívánt bőrfelületet. A hidratáló képességére sincs panasz, 2-3 percen belül be is ivódik, utána meg a szárazság hosszú időre el is tűnik. Az illata nem nehéz, hanem finom, kellemes, nekem messze ő a tavaszi favorit. :)
2016.06.25. 11:36
Nem tetszik az illata, kicsit olyan öreglányos. Elég folyós, viszont mintha màsnap is kicsit ragadna töle a böröm, viszont elêg puhávà teszi a bört.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.