Hajápolók

Alfaparf Keratin Therapy Lisse Design The Oil Ápoló Olaj

3.3
Hozzáadva 2017.07.13.by

Nap

Selyemhatású olajelixír kimondottan Lisse Designnal kezelt haj eredményének megőrzésére létrehozott termék otthoni használatra. A termék alapja az Amazóniából származó különleges babassú olaj a hajat selymessé és lággyá varázsolja, miközben hihetetlen fényt ad neki. Optimális a kettős hajvégek kialakulásának megelőzésére. Szulfát- só- és parabénmentes.

2021.03.19. 07:36

Csomagban kaptam ajándékba samponnal és balzsammal. Azokkal nagyon elégedett vagyok, de ez az olaj igazából nem tesz hozzá semmit a hajamhoz. Nem segít semmit a statikusságán, ugyanúgy száll a használata után, és én igazából pont ezért szoktam hajolajakat használni. Nem is hidratál, nem fényesít. Bekenem vele a hajvégeket és ugyan szépen beszívódik, de mintha nem tettem volna rá semmit. De legalább beszívódik.

2020.02.04. 23:54

Samponnal, balzsammal, kollagén fluiddal együtt használon ezt a kis csodát, és imádom!!! Fantasztikus illat, tökéletes eredmény!

2018.06.14. 12:32

Lisse Design hajegyenesítésem volt és utána a többi termékkel együtt beszereztem ezt az ápoló olajat. Sajnos számomra nem volt megfelelő, az erősen száraz hajamon meg sem látszódott, hogy felkentem, ezért visszacseréltem ugyanennek a márkának egy számomra eddig nagyon bevált hajvég ápolójára, amit előtte már használtam. Az illata egyébként kellemes volt, ezért adok kettő csillagot, de száraz és töredezett hajúaknak nem ajánlom.

2018.02.09. 13:44

A fodrászom ajánlására vásároltam, az illata nagyon kellemes, a hatásáról igazából nem vagyok meggyőződve. Fényessé teszi a hajat, nem nehezíti el, de nem vettem észre, hogy a töredezettségre bármilyen hatása lenne.

2017.07.23. 16:36

2500 ft körül tudtam megvenni, azóta már el is használtam. Folyamatos használat mellett látni a hatását, előtte egy Syoss olajat használtam, ezzel kevesebb a töredezett vég, és kevésbé száraz a hajam. Fényt ad, táplált kinézetet. Most egy szintén Alfaparf olajat használok, (absolute light olaj). Ami úgy érzem, kevésbé táplál. Úgyhogy nem rossz, ajánlom. Az illatával annyira nem vagyok kibékülve a Lisse Design termékeinek.Így emiatt megy a 4 csillag. Még keresem a tökéletes olajat, de lehetséges, hogy a jövőben újravásárolom.

2017.07.06. 17:56

Erős fodrász szalon illata van, ami a használat után pár órával elillan. Az összetevői nem túl szépek, viszont tényleg fényessé, egészséges kinézetűvé teszi a hajat. Összességében nem rossz, de találtam már olcsóbban is ilyen hatású terméket.