Hajápolók

Alfaparf Precious Nature Mask With Almond & Pistachio for Colored Hair

4.8
Hozzáadva 2016.09.14.by

agneza

Mediterrán hajtápláló menü, minden nőnek.

• Maszk festett hajra mandulaolajjal és pisztácia esszenciával.
  • Egészséges választás, ami maximális védelmet nyújt és meghosszabbítja a hajszín vibrálását és tartósságát.
  • Mandulaolaj: gazdag lágyító összetevőkben, táplálja és kondicionálja a hajrostokat.
  • Pisztácia esszencia: segít meghosszabbítani a festett árnyalat intenzitását és fényét.
  • Erősítő ápolás és maximális védelem a hajnak.

2021.07.05. 12:17

Puhává, fényessé, kellemes tapintásúvá teszi a hajam, amit kifésülni is könnyű a balzsam után.A samponnal együtt nagyon jól működnek és jobban tartja a színt a hajam, ami a vörösnél különösen fontos.A kifésülő spray-eket is elhagytam, mert nincs rá szükségem.Talán nehezebb kiöblíteni a hajból, mint más balzsamokat, pakolásokat, de a hosszabb öblítéssel sem kopik több szín belőle.

2021.01.30. 10:37

Nem nehezíti el a hajam, jó az illata és úgy érzem valóban ápol. Kevés kell belőle így sokáig kitart majd, pedig minden hajmosáshoz használom!

2018.06.12. 14:31

Messzemenően jobb, mint az eddig általam kipróbáltak. Bár sokáig kell kiöblíteni a hajból,de rettentően fényes,lágy, puha lesz töle a haj. Vékonyszálú,barna hajam van.

2017.01.27. 19:26

Kéthetente használom hajpakolás helyett. Selymes és fényes lesz tőle a hajam, könnyen fésülhető és rugalmas. Póthajhoz is tökéletes. Nem kopik olyan gyorsan a festék a hajamból amióta megvan ez a kis csodaszer.Kevés is elég belőle és az illata is finom bár nem tart sokáig .Már a második tubust fogyasztom és amíg ki nem vonják a forgalomból venni fogom :)

2016.12.29. 13:39

Nem nehéz a hajamon és szuperfényes tőle, de a zöld, egyenes hajra valónak sokkal jobb az illata.

2016.01.12. 13:21

Nagyon régóta festetem a hajamat és mióta szőkíttetem, akartam vásárolni olyan hajápoló terméket, ami kifejezetten a vegyszerekkel kezelt hajon segít. A fodrászom ezt használta legutóbb a festés után és mivel tetszett a végeredmény, otthonra is megvásároltam. Remek kis hajmaszk. Elég sűrű, mégsem nehezíti el a hajat. Az illata nagyon kellemes. A hozzá illő hajkifésülő balzsammal együtt ütős a hatása, puha a hajam tapintása és a finom illat viszonylag sokáig érezhető. : )