Hajápolók

Alfaparf Style Stories Thermal Protector Hővédő Spray

4.5
Hozzáadva 2020.01.09.by

Dephiinia

Termo- aktív hővédő spray, mely tökéletes védelmet nyújt a hajszálaknak a hajszárító és hajvasaló okozta káros hőhatásoktól. A száraz spray formulája lehetővé teszi , hogy a haj ne legyen nedves a hajvasaló vagy hajsütővas használata előtt-

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.09.23. 15:49

Imádom! Akkor is használom, ha nem használok a hajamon hőt, ennek ellenére is ad egy kis 'style alapot'. Illetve akkor, is ha hőt is használok. Megvagyok vele elégedve!

Utoljára szerkesztve: 2023.10.19. 12:14 - 2023.07.14. 13:24

nem nehezíti el a hajat, az illata is nagyon jó, szokták kérdezni, hogy mi ez a jó illat, sokkal gyorsabban szárad tőle a hajam és ami bonusz az egészbe, hogy mikor ráfújod a hajadra és elkezded szárítani nincs az a ragacsos érzés mintha nem mostad volna le a hajadról a sampont, nem is zsíros tőle a hajam szerintem megtaláltam a tökéletes hővédőt

2023.04.13. 11:52

Jó termék ez, csak tudni kell használni. Eleinte nem voltunk barátok, mert a használata után nyomokban mindig zsíros lett a hajam. Tovább kísérleteztem vele, és rájöttem, hogy távolabbról, szélesebb, lendületesebb mozdulatokkal permetezve ki lehet küszöbölni ezt az eredményt. Miután szárítást követően megfelelő távolságból felfújom, sokkal jobban siklik a vasaló, hamarabb is végzek a művelettel és selymesebb, fényesebb, puhább lesz a hajam, a vasalás végeredménye pedig hibátlan. A szaga hamar elillan, különösebben nem zavaró. Az ára annál inkább, bár mivel heti kétszer mosok hajat és csak ilyenkor vasalok, talán még belefér a költségvetésbe.

2022.12.02. 20:08

Kizárólag (gőzölős) hajvasalás előtt használom, és imádom! Sok időt megspórol, hogy nem kell neki idő, hogy megszáradjon, a hajam is kevésbé töredezik, mióta használom, én az illatát is szeretem (kifújásn), viszont mikor a hajam találkozik a hajvasalóval, akkor elég bizarr szaga lesz, de ez szerencsére hamar elszáll, úgyhogy ezért nem pontozom le :D

2022.10.18. 10:20

Nem vettem észre nagy különbséget eddig! Hajszárításnál lassabban szárad a hajam tőle!

Utoljára szerkesztve: 2022.03.04. 09:11 - 2022.03.04. 09:07

Az általam eddig használt legjobb hővédőnek bizonyult, pedig nem keveset próbáltam már ki. Praktikus a használata, nekem sokkal jobban tetszik, hogy nem folyékony állagú, így nem lesz nedves tőle a hajam, nem ragad össze, és nem kell a mennyiség eloszlatásával bajlódnom. Az illata annyira nem kellemes számomra - a hajlakkéra hasonlít -, de szerencsére nem intenzív, illetve tartós. Amiben viszont tényleg kenterbe veri az eddigi hővédőimet, az a konkrét hővédelmi hatása, ugyanis érezhetően nem melegszenek fel a hajszálaim magasabb hőfokra. A másik, nem elhanyagolható szuper tulajdonsága, hogy rövidebb idő alatt sokkal egyenesebbre tudom vasalni a hajamat, ha előtte használom, és ez a hatása viszonylag maradandó, legalábbis a nap végéig kitart. Az ára picit borsos, tekintve, hogy a majdnem derékig érő hajamra nekem napi használattal 5-6 hétig elegendő egy flakon, de mégis úgy gondolom, megéri az árát.