Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
wishes
Tulajdonságok: A frissítő tusfürdő mindennapi használatra tökéletes, nyugtató aromájú fürdő gél. Rendkívül finom állaga gyengéden tisztítja a bőr, segít megőrizni annak természetes védőrétegét. Bármely bőrtípushoz alkalmazható. A Moléne-i algakivonat és az ásványi anyagok hatására a test felfrissül, energiával telivé válik. A barna alga, az ásványi anyagok és nyomelemek segítenek megőrizni a bőr puha tapintását, illatanyagainak és összetételének köszönhetően a stresszoldásban is hatékony szerepet játszik. A zuhanyzás a tusfürdővel nem csak frissességet nyújt, hanem relaxáló perceket is ígér.
2013.10.15. 06:12
friss. üde illata csak hab a tortán- puhán körbevesz és hidratál is egyben :) Nagyon szeretem!!!! AJÁNLOM!!!! :)
2013.06.17. 12:10
örök kedvenc bőrradírom mellé kaptam ezt a tusfürdőt ajándékba. még jó, mert teljes áron biztos nem vettem volna meg. :) óceánosnak csak nagyon nagy jóindulattal mondanám, de tény hogy jól frissít, natúr tusfürdő létére jól habzik a pumpás kiszerelés nekem nagyon tetszik. :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.