Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Loona
Rendkívül hatékony, 24 órás hidratáló formula teafaolaj és cink PCA egyedülálló kombinációjával. Bizonyítottan csökkenti a pattanásokat és a mitesszereket, minimalizálja a pórusokat, megakadályozza az új gyulladt foltok megjelenését, és csökkenti a korábban kialakult foltok nyomait. Bőrgyógyászok által tesztelt. Nem mitesszerképző. 100% tisztaságú, gyógyszerészeti minőségű, ausztrál teafaolajat tartalmaz, amely különféle jótékony hatásairól ismert. Cink PCA tartalmának köszönhetően faggyúszabályozó, nedvességmegkötő és gyulladáscsökkentő hatású.
2023.09.26. 21:51
Termékmintát kaptam csak belőle a Beauty Expon, így az ígért pattanáscsökkentő hosszútávú hatásáról nem tudok véleményt írni - de mivel többféle illatanyag is van benne, arcra amúgy sem használnám, és ide nem is próbáltam ki. Testre használtam el, a 7 milis termékminta a zsíros bőrömre egy zuhanyzás utáni egész testes bekenésre volt elég. Elég teafás illata van, enyhén még pár óra után is érződik, ha valaki nem teafa-fan, ne vegye meg :DJól beszívódott, nem hagyott ragacsos érzést, nem okozott irritációt, és mivel az arcomon kívül máshol is előfordulnak rajtam pattanások, testápolónak éppen még tudnám is használni, de egyfelől nem szeretnék folyton teafaszagú lenni, másfelől akárhol is van rajtam pattanás, ott is jó lenne ugyanúgy betartanom, hogy nem keresem az esetleges irritációt azzal, hogy illatanyagot kenek rá, így nem hiszem, hogy újravásárolnám. A három csillagot azért kapja, mert a fentiek miatt feleslegesnek, és potenciális irritáló összetevőnek tartom benne a háromféle illatanyagot, gyulladt, pattanásos bőrre való kencébe nem kéne ilyesmit tenni...