Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Márkabolt, online

Almost 1.618 Bha More Than Salicilyc Acid Pore Cleansing Balm

Hozzáadva 2022.12.09.by

Mse

A BHA alapú arctisztítót bátran ajánljuk minden bőrtípusra, legyen az normál, kombinált, zsíros, de még az érzékeny bőrön is tökéletesen működik. Nem tartalmaz illatanyagot sem színanyagot, tisztító tenzidjei kíméletesek. Hatékonyan szabadítja meg bőrödet a felesleges faggyútól, és felgyülemlett kosztól. Fő komponense a szalicilsav (BHA), mely a pórusok mélyéről távolítja el a szennyeződéseket, így ez egy nagyágyú a mitesszerekkel szemben, és jótékonyan befolyásolja az egyéb komedóra, pattanásokra hajlamos bőrállapotot is.Textúrája lágy és krémes.

2024.08.02. 11:38

Normál bőr
Pigmentfoltok

Nagyon szeretem! Vizes bőrre viszem fel és a könnyebb alapozót nyom nélkül eltávolítja. Nagyon kevés kell belőle 🙂 Újra is vásároltam, mert szuper !

Utoljára szerkesztve: 2023.01.23. 16:01 - 2023.01.23. 15:39

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Nagyon gazdaságos, elég csak egy borsónyit használnom, mégis nagyon finom krémes. Eltávolítja a szennyeződéseket, de a felesleges faggyút is a bőrről. Fellélegzik a bőröm. Pedig először azt hittem, hogy a kombinált bőröm csak nyáron fogja szeretni, de elégedetten tapasztaltam, hogy nem szárít, szerintem minden bőrtípus szeretni fogja.