Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
adri0419
"Kifejezetten az érett és igénybevett bőrre kifejlesztve. Kíméletesen és alaposan távolítja el a sminket. Az intenzíven ápoló argánolaj, szójaolaj és shea vaj tartalma már a tisztítás alatt is hidratálja bőrét. Magas értékű orchidea, szőlőmag olaj és jojoba olaj tartalma ápolja bőrét, mialatt kellemes, virágos illata kényezteti érzékeit."
2020.03.05. 15:20
az illata fura,nem annyira tetszik,de egyébként az első sminklemosásra alkalmas,micellás vízzel jó kombó.Azért 4 * mert keresem azt ami egy lépéssel leszedi a makacsabb sminket is,mert most 3 lépésben kell leszedjem
Utoljára szerkesztve: 2019.10.04. 18:42 - 2019.09.22. 09:25
Kimondottan ápoló, tápláló hatású arclemosó. Leöblítés után is érződik a bőrt feltöltő hatása, kissé talán olajos, de nem fullasztó utóérzettel. Általános arclemosásra használom, elsősorban reggelente. A sminket is lehozza, de erősebb szemsminkhez szerintem nem a legjobb, kicsit nehezebben birkózik meg vele; igaz a szemet nem irritálja. Ezért én maradok a szemsmink lemosásánál este a Garnier rózsaszín micellás vizénél, ill este inkább habzó arclemosóval tisztítom meg az arcomat.Viszont reggelre és esetleg napközbenre (pl edzés után) kitűnő, nagyon kíméletes megoldás. Enyhén megnedvesített arcbőrre érdemes felvinni, önmagában, száraz arcon egy kicsit nehezebben eloszlatható. Sűrűbb állagú, híg tejeskávé árnyalatú a termék, finom, édeskés illattal. Nagyon kevés kell belőle, 1-2 borsószemnyi mennyiséggel át lehet menni a teljes arc-nyak-dekoltázs felületén, szóval nagyon gazdaságos, sokáig elegendő a mennyiség. Hatni szoktam hagyni kb 1 percen át, s csak utána öblítem le.Tárolásánál nekem a fejjel lefelé fordított állapot vált be (szerencsére teljesen egyenes a kupak felülete), mert könnyebb úgy az adagolása.Fiatalabb bőrre lehet, hogy sok lenne, de érettebb, vagy szárazabb bőrre kitűnő választás, nem utolsó sorban nagyon szép INCI-vel.
2019.08.02. 20:35
Minden este ezzel mosom le a sminkem, ezt a feladatot tökéletesen ellátja. Az esti rutin része már. Krémes állagú, kellemes illatú, egyáltalán nem zavaró. Szeretem.