Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
lovecreams
Értékes olajokkal teli málna illatú ajakápoló, (jojoba olaj, oliva olaj, ricinus olaj) mely selymes fényt ad ajkainak és hidratálja őket. Nem tartalmaz mesterséges illatszert, színezéket, tartósítószert, szilikont, paraffint és más kőolajterméket sem. Vegán termék.
2020.11.05. 14:16
szeretem az alterra termékeket, de ez teljes csalódás. egyáltalán nem hidratál, sőt felkenés után nem sokkal jobban feszül a szám, mint előtte.egyetlen előnye, hogy szép fényt ad, nadehát milyen áron. pénzkidobás
2019.01.09. 08:14
Nekem be jött. Hamar el issza az ajkam és helyre is hozza. Nem volt még problémám az adagolóval. Valamint, ami számomra a legfontosabb, h nem kaparja a torkom.
2018.12.09. 20:33
nagyon szerettem, az illata csodás, szépen hidratál. Tökéletesen megállj a helyét a nyári időszakban. viszont így ősszel és télen számomra már nem volt elég.
2018.05.17. 11:47
Kellemes, málnás illatú, folyékony állagú ajakolaj, a golyós adagolója nekem rendben működött. A mennyiséggel érdemes vigyázni, mert ha nem kerül az ajkakra túl nagy mennyiség, akkor gyorsan beszívódik és nem hagy semmilyen réteget sem. Nagyon szépen ápol.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.03. 06:50 - 2018.02.28. 11:45
Ez egész egyszerűen pocsék, egy nagy nulla. Háromszor nyitottam ki és használtam, a negyedik alkalommal semmi nem jött ki a görgős applikátor mögül, persze úgy hogy maga a tubus televan, mivel kiváncsiságomban szétvágtam. Nagyon mérges vagyok magamra, hogy megvettem...
2017.06.03. 19:32
Nekem nagyon nem jött be. Egyáltalán nem hidratál, csücsül egy olajos rétegként az ajkakon. Az adagolójával nekem nem volt gondom. Az illata valóban intenzív és kicsit művi, bár ezzel lenne a legkevésbé bajom. Ha már olajosabb állagú ajakápoló, akkor a Martina Gebhardt ajakápolóját javasolom. Jóval drágább, de hatása is van. Ez pár használat után kidobtam.